Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yasmin Erbil Hangi Üniversite Mezunu

Özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil hangi üniversite mezunu olduğu merak ediliyor.

Özel hayatı ile sık

Anne ve babasının izinden ilerleyerek oyuncu ve reklam yüzü olan Yasmin Erbil Kimdir? Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı hangi üniversite mezunu? Sorusunun yanıtı haberimizde…

 

YASMİN ERBİL HANGİ ÜNİVERSİTE MEZUNU

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan dünyaya gelen küçük kızıdır. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir yıl sonra 1996 yılında ayrıldılar. Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim gördü. Üniversite eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden mezun olarak tamamladı. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır. Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri yapmaktadır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti