Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da takılar nedeniyle tartıştığı eşini 10 yerinden bıçakladı

Afyonkarahisar’da boşandığı eski eşi

Afyonkarahisar’da boşandığı eski eşi ile arasında takılar nedeniyle anlaşmazlık yaşayan bir kişi çıkan kavgada eşini çalıştığı kuaför salonundan dışarı çıkarıp sokak ortasında 10’a yakın bıçak darbesi ile ağır yaraladı. Yaralı kadın hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Dazkırı ilçe merkezinde meydana gelen olayda ilçede uzun yıllardır bayan kuaförü olarak çalışan Canan T., 1 yıl evli kaldığı Hulusi A., ile geçtiğimiz aylarda boşandı. İkili arasında yine geçtiğimiz günlerde düğün takısı yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hulusi A., eski eşinin çalıştığı kuaför dükkanına giderek Canan T.’yi dışarı çıkarıp yanında getirdiği bıçak ile sokak ortasında 10’a yakın bıçak darbesi ile ağır yaraladı. Olayın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Canan T.’yi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesine kaldırdı. Ameliyata alınan 33 yaşındaki kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Ayrıca polis tarafından yakalanan Hulusi A.’nın polis merkezindeki işlemleri sürüyor. Hulusi A.’nın daha önce işlediği cinayetten dolayı cezaevinden yaklaşık 2 yıl önce tahliye edildiği öğrenildi.
Olayla ilgili polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sürüyor. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti