Afyonkarahisar'da Oturma Eylemi Başladı!

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliğince, kamu görevlilerinin ve emeklilerin haklı taleplerini duyurmak için Zafer Meydanı'nda 'Memur-Emekli Çadırı' kurularak oturma eylemi başlatıldı.

Toplu sözleşme sürecinde kamu çalışanlarının ve emeklilerin beklentilerini karşılamayan tekliflere karşı, kararlılıkla mücadele sürdürülüyor

Afyonkarahisar'da Oturma Eylemi Başladı!

Konu hakkında açıklama yapan Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ali Keskin, şunları kaydetti: 
“Emeğin değerini, alın terinin hakkını korumak için meydanlardayız. ‘Adil bir toplu sözleşme, insanca yaşam ve refah payı’ talebiyle başlattığımız bu eylemde; çadırımızda gün boyunca oturarak kamuoyunu bilgilendirecek, vatandaşlarımızı haklı mücadelemize şahit kılacağız. Memur-Sen olarak her zaman üyelerimizin, emekçilerin ve emeklilerimizin yanındayız. Mücadelemiz, sonuç alınıncaya kadar sürecektir.”

Afyonkarahisar'da Oturma Eylemi Başladı!

Afyonkarahisar'da Oturma Eylemi Başladı!

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme