- Haberler
- Faydalı Bilgiler
- Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola Kimdir?
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola Kimdir?
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Gökhan Demirtola ile ilgili bilgiler
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Demirtola, Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yaptı.
Emniyet Genel Müdürlüğü
Gökhan Demirtola Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Polis Başmüfettişi iken 2018'de Washington Büyükelçiliği İçişleri Müşavirliği'ne atandı.
Daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görevlendirilen Gökhan Demirtola Somali, Kırgıistan ve Suriye başta olmak üzere Türkiye için kritik önem taşıyan ülkelerde Emniyet Genel Müdürlüğü adına ziyaretlerde bulundu. Demirtola, Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevi kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğünün uluslararası temas ve çalışmalarında görev aldı. 2025 yılında Nevşehir’de düzenlenen Uluslararası Polis Akademileri Birliği (INTERPA) Konferansı’nda da Dış İlişkiler Daire Başkanı ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü sıfatıyla yer aldı.
Son atama kararıyla birlikte Demirtola, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. Böylece Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatındaki Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevinden Afyonkarahisar’a il emniyet müdürü olarak atanan isimler arasında yer aldı.
Bakmadan Geçme
