Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Lezzetleri Yurt Çapında Sofralara Ulaştı

“Afyonkarahisar Lezzetleri İftar Sofralarınızda” adlı yarışma yoğun ilgi gördü. Yarışma sayesinde kentin lezzetleri yurt çapında sofralara ulaştı.

“Afyonkarahisar Lezzetleri İftar Sofralarınızda”

Afyonkarahisar Valiliğinin katkıları Afyonkarahisar İl Müftülüğü ve edebiyat, eğitim ve sanat atölyeleri üzerine içerik üreten Netyazı iş birliğinde düzenlenen Afyonkarahisar Lezzetleri İftar Sofralarınızda Yarışması Ramazan ayı süresince yoğun ilgi gördü.

Ramazan ayı süresince her hafta farklı bir sosyal medya etkinliği ile takipçilere ulaşılan etkinliklerde, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar yarışmalara katıldı. İlk hafta etkinliğinde teravihte çekilen bir fotoğrafın ulaştırılması istenirken, diğer haftalarda ise takipçiler Afyonkarahisar’a dair minik bir testi çözdüler. Son haftalarda ise takipçilerden bir tebrik kartı yazmaları istenildi. Çok özlenen biri, dünyadaki herhangi bir Müslüman veya kendi çocukluğuna tebrik kartı yazan takipçiler sonrasında tüm bu kartları yarışma şartlarına uygun olarak gönderdiler. Yapılan yarışmalarda Afyonkarahisar’ın tanıtımı yapılırken Unesco Tescilli Gastronomi sepetleri kazananlar eşsiz lezzetleri tatma imkânı buldular. Ramazan Bayramı’nda yapılacak çekilişle de 4 kişilik bir aile termal bir otelde tatil yapma fırsatı bulacak. Türkiye genelinde yoğun ilgi gören yarışmalar büyük beğeni topladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti