Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar polisi sapığı yakaladı

Şehir merkezinde bir kız

Şehir merkezinde bir kız çocuğunu zorla metruk binaya götürerek tacizde bulunmaya çalıştığı belirtilen sapık polis tarafından
kısa sürede yakalandı

 

31 Mart günü Afyonkarahisar şehir merkezinde meydana gelen olay sonrası sıkı bir çalışma yürüten Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri küçük bir çocuğa sarkıntılıkta bulunan sapığı kısa sürede yakalayarak yargı önüne çıkarttı.
Edinilen bilgiye göre, 31 Mart günü öğleden sonra şehir merkezindeki metruk bina içerisinde meydana gelen olayda 7 yaşındaki bir kız çocuğu kardeşleri ile sokakta oynarken tanımadığı bir adam çocuğu zorla metruk binaya götürdü. Metruk binaya gitmek istemeyen çocuğu zorlayan şahıs çocuğa zor kullandı. Çocuğun ağlama sesini duyan çevre sakini bir kadın bağırarak sapığa tepki gösterince sapık olay yerinden kaçtı.
Mahalle sakinleri arasında endişe oluşturan olaya anında müdahale eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saha çalışması yapıp bir çok kamera kaydını incelemeye aldı. Kısa sürede tespit edilen sapık yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı. Daha önce 8 şüpheli suç kaydı bulunan, 52 yaşındaki A.E. isimli şahsın 2 çocuğun cinsel istismarı, 1 cinsel saldırı ve 5 kasten yaralama olayına karıştığı tespit edildi. Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olduğu ve Afyonkarahisar’da sakatad işiyle uğraştığı öğrenildi. Alınan ilk ifadesinde metruk binaya tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiğini, çocukların orada bulunduğunu ve bir kadının bağırması üzerine olay yerinden kaçtığını söyleyen A.E. mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti