Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri Albümü Yayınlandı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri” adlı albümün Ramazan Bayramına yetiştirildiğini belirtti. Yiğitbaşı, “Güzel bir arşiv çalışması oldu. Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri Albümünde 1924 yılına kadar giden bir arşiv var. Şehitlerimizi topluca bu albümde tanıyarak aziz hatıralarını anmış olacağız.” dedi.

Vali Doç. Dr. Kübra

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın şehitler ve gaziler toprağı olduğunun altını çizdi.

Vali Yiğitbaşı, “Şehitler ve gaziler toprağı olan memleketimizin ‘Afyonkarahisar Şehitler Albümünü’ bu bayram gününde paylaşmak istiyorum. Ramazan Bayramımızın ilk günü itibariyle inşallah dağıtıma çıkacak. Albümümüz bayramımıza yetiştirmiş olduk. Uzun bir emeğin, uzun bir çabanın ürünüydü. İçerisinde topraklarımızdan gelen, topraklarımızda yaşayarak kahramanlığa ulaşan, şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize dâhil etmeye çalıştık. İnşallah bugün Afyonkarahisar’daki tüm şehit ailelerimize Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün personeli aracılığıyla dağıtılacak. Güzel bir arşiv çalışması oldu. Yayın kurulumuza teşekkür ediyorum. Ben temiz ve titiz bir çalışma olmasını dilemiştim. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, onları anmak, unutmamak adına geleceğe de gençlerinize de onların örnekliğini gösterebilmek adına böyle bir çalışma yapmayı uygun gördük. Çok şükür ki Ramazan Bayramına basımı nasip oldu ve dağıtılıyor. Bu albümde 1924 yılına kadar giden bir arşiv var. Şehitlerimizi topluca bu albümde tanıyarak aziz hatıralarını anmış olacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti