Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonlu akıllıdır karar istikrardan yana”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Afyonlu akıllıdır karar istikrardan yana"

AK Parti 4. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Koca, ister milliyetçi, ister sosyal demokrat düşünce de olsun seçmenlerin 1 Kasım seçimlerini parti meselesi değil, memleket meselesi olarak kavradıklarını görmekten memnun olduğunu söyledi. Koca: “Afyonlular akıllıdır, işini bilirler. Türkiye’nin istikrardan yana olmasına karar vermişler” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar 4. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Koca ve beraberinde ki heyet Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ve yönetim kurulu üyelerini oda da ziyaret ettiler. Koca, Kocatepe Gazetesi muhabirine yaptığı ziyaretler hakkında bilgiler verdi.
“BERABER VOLTRANI OLUŞTURACAĞIZ”
AK Parti 4. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Koca seçim propaganda çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini sürdürdüyor. Koca dün, Afyonkarahisar’ın ticaret sanayi damarlarını besleyen organizasyonların temsilci ve paydaşları ile biraraya geldiklerini kaydetti. Mehmet Koca, iş dünyasına yönelik geçmişinde ki birikimlerini, sanayi ve ticaret tecrübelerini paylaştığını kaydetti. Koca, şehrin iş dünyasını gerçek değerlerle nasıl biraraya getirebileceklerini söz konusu ziyaretlerde istişare ettiklerini söyledi. Bu nokta da istişarenin de önemine işaret eden Koca; “Afyon’da iş dünyasına yönelik çok büyük potansiyeller var. Bu potansiyelleri inşallah tüm kurum ve kuruluşlarının siyaset ve odalarla beraber bir voltran oluşturacağız. Birlikte güzel projeler geliştireceğiz. Hükümetimizin verdiği imkanlar, uluslararası imkanlar ve yerel imkanları biraraya getireceğiz. Tüm paydaşları biraraya getirip, şeffaf ve ileriye dönük projeler geliştireceğiz.” dedi.
“ANTENLERİMİZİ
BİRBİRİMİZE AÇACAĞIZ”
Afyonkarahisar’ın çok çeşitli potansiyellere sahip olan bir il olduğunu hatırlatan Milletvekili Adayı Mehmet Koca ilin; mermeri, termali, tarım ve hayvancılığı ile gıda endüstrisi özelliklerinin bulunduğunu belirtti. Koca şöyle konuştu: “Afyon’da seracılık, turizm gibi tüm özellikleri inşallah çağdaş dünya dinamikleri ile biraraya getirerek, hükümetimizin öteden beri bu konulara ön açıcı yaklaşımları var. Artık sivil toplum kuruluşlarımız, odalarımız da mantıklarını geliştirerek, değiştirerek, ön yargısız bir şekilde bir sinerji oluşturmak açısından ilişkilerimizi geliştirip, birbirimize karşı antenlerimizi açacağız. Proje bazlı ilişki ve algı yönetimi konusunda da birlikte çalışacağız.”
“AFYONLULAR
İŞİNİ BİLİR”
Mehmet Koca, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri’nde istikrar için halkın tekrar AK Partiye oy vermesi halinde tek başına iktidara gelmeleri sonucu Afyonkarahisar’da ki tecrübeleri, kişisel tecrübelerle birleştirip şehrin hizmetkarı olacağını dile getirdi. Odaların Başkanları ile beraber güzel projeler geliştirmek için konuşacaklarını dile getiren Koca sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerek şahsıma gerekse partime çok muhteşem bir ilgi, alaka sözkonusu. Çünkü Afyonlular akıllıdır, işini bilirler. Türkiye’nin istikrardan yana olmasına karar vermişler. Çünkü insanların gelecek nesillere yönelik planları, yatırımları ve düşünceleri var. Onun akamete uğramasını istemiyorlar. Dolayısıyla geleceğimizi imar etmek, mamur etmek 1 Kasım tarihinde ki sandıktan geçiyor. Dolayısıyla hangi düşünceler ve duygular da olursa olsun, ister milliyetçi, ister sosyal demokrat olsun. 1 Kasım seçimleri parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu kavradıklarını gördüm. Bundan da memnunum.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti