Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu bayan güreşçi Avrupa 2.’si oldu

U-15 Bayanlar Avrupa Güreş

U-15 Bayanlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Afyonkarahisarlı Fatma Yılmaz 33 kiloda Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.
Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan U15 Bayanlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi temsil eden Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcusu Fatma Yılmaz, 33 kiloda Avrupa ikincisi oldu. İlk kez katıldığı Avrupa Şampiyonasında final heyecanı yaşayan Fatma Yılmaz, Rus rakibi karşısında kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Aynı müsabakalarda Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcuları Yağmur Karabacak 36 kiloda dördüncü, Havva Gonca 39 kiloda beşinci oldu.
Milli güreşçilerin performansını değerlendiren Antrenör Yakup Yağcı, “Müsabakalar çok çekişmeli geçti. Tabiki hedefimiz kazanmaktı buna inanarak mindere çıktık. Sporcularım Fatma Yılmaz 33 kiloda Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Yağmur Karabacak dördüncü ve Havva Gonca ise beşincilikle tamamladı. 3 sporcum ile katıldığımız şampiyonadan derecelerle dönüyoruz. Bundan sonraki maçlar için daha sıkı çalışıp daha iyi dereceler almak için mücadele edeceğiz. Ben sporcularıma güveniyorum ve onlarla gurur duyuyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti