Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu genç Sakarya’daki kazada vefat etti

  Afyonkarahisarlı genç, Sakarya

 

Afyonkarahisarlı genç, Sakarya Kocaeli karayolunda Kartepe mevkiinde önceki gün gece meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Sakarya-Kocaeli karayolunda, önceki gün gece saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak istinat duvarına çarpan ve adeta kağıt gibi ezilen kamyon içerisinde sıkışan, Afyonkarahisarlı genç şöför Beytullah Tepepınar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan Serhat Y. idaresindeki 03 VP 092 plakalı et yüklü kamyon sürücüsünün kontrolünden çıkarak istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta kağıt gibi ezilen kamyon sürücüsü Serhat Y. ile yanında yolcu olarak bulunan Beytullah Tepepınar (29) yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye Sakarya ve Kocaeli’den çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekiplerce yaralılar sıkıştıkları yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada ağır yaralanan Beytullah Tepepınar, sağlık ekiplerince bölgede yapılan ilk müdahalesi sonrasında Sakarya’da hastaneye kaldırıldı. Tepepınar, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tepepınar’ın cenazesi memleketi Afyonkarahisar’dü bugün toprağa verildi

Afyonlu genç sürücünün vefatı, Afyonkarahisar’da büyük üzüntüye neden oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti