Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonspor’a Sahip Çıkılmalı”

Turkuvaz Medya Grup Başkanı Hakan Dilek, yerel seçimlerin geride kaldığını, sıranın Afyon için birlik olmaya geldiğini belirterek, ilk olarak Afyonspor’a sahip çıkılması gerektiğini, oluşacak sinerjinin ilin tamamına yansıyacağını açıkladı.

Turkuvaz Medya Grup Başkanı

Turkuvaz Medya Grup Başkanı ve Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, seçimlerin geride kaldığını, şimdi sıranın Afyon için birlik olmaya geldiğini belirtti.

“AFYON SPOR’DA DA İLERİDE OMAYI HAK EDİYOR”

Hakan Dilek, Afyonkarahisar’da söz sahibi olan herkesin bir araya gelmesi gerektiğini, ilk işin Afyonspor’a sahip çıkılarak, ortaya konulacak sinerji ve elde edilecek başarının diğer alanlara da yansıyacağını söyledi. Afyonkarahisar’ın daha önce profesyonel liglerde basketbol, voleybol takımlarıyla mücadele ettiğini ve TFF 1. Lig’deki Afyonspor’la adını Türkiye’ye duyurduğuna vurgun yapan Başkan Dilek, Afyon’un her alanda olduğu gibi sporda da çok daha ileri noktaları hak ettiğinin altını çizdi.

“BÜTÜN KESİMLERİN KATILIMIYLA YENİ BİR YAPILANMAYA İHTİYAÇ VAR”

“Avrupa çapındaki takımların maç yaptığı Afyon’da voleybol ve basketbol takımlarının sahipsizlikten kapandı.” diyen Hakan Dilek, “Afyonspor TFF 1. Lig’den ikinci lige düştü. Bugünden başlayarak, gelecek sezon için Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, Hakan Şeref Olgun, Belediye Başkanı Burcu Köksal, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, MÜSİAD Şube Başkanı Ercan İşlek, siyasi partiler ve diğer sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarının öncülüğünde yeniden bir yapılanmaya gidilmesi gerekmektedir.” dedi.

“AFSİAD BAŞKANI KADİR SAYIN’A AÇIK ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”

Spordaki başarılarla elde edilecek sinerjilerin diğer alanlara da yansıyacağını ve bu durumdan Afyon’un kazançlı çıkacağına dikkat çeken Başkan Dilek, Burcu Köksal’ın belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla hem Afyon kamuoyunda hem de uzun bir süredir sahipsiz olan Afyonspor’da morallerin yerine geldiğini belirtti. Hakan Dilek, “Afyonluların beklentisi iş insanlarının takıma sahip çıkmalarıdır. İlde oluşan olumlu havanın ardından Başkan Köksal, hafta sonu oynanan Ankara Demirspor maçında galip gelen takıma galibiyet primi, taraftara da bilet desteğinde bulundu. Ancak Afyon’un TÜSİAD’ın durumundaki AFSİAD’a üye iş insanlarının öncülüğünde oluşturulacak bir yapılanmanın Afyonspor’u hak ettiği noktaya taşıyacağı çok açıktır. Her kesimden iş insanlarının katılacağı bu yapılanmanın başta Afyonspor olmak üzere diğer spor dallarına büyük katkı sunacaktır. Buradan, AFSİAD’ın başkanı, değerli iş insanı Kadir Sayın’a çağrıda bulunuyorum: Afyon’un iş insanlarına öncülük ederek, başta Afyonspor’umuzun hak ettiği noktaya taşınmasında öncülük etmelidir.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti