Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’da Oyuncular Yine Göz Doldurdu

Bursaspor karşısında başarılı bir futbolla rakibini 3-0 mağlup eden Afyonspor’da moraller yerinde. Oyuncuların performansları da alınan galibiyette ortaya çıktı

Bursaspor karşısında başarılı bir

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesine devam eden Afyonspor, ligin bitimine 2 hafta 41 puana ulaştı. Lig’de kalmak için garanti puanı alan Afyonspor, son 2 haftaya girildiğinde pota ekibi Zonguldak Kömürspor ile arasındaki farkı 9 puanda tuttu.

Afyonspor’lı oyuncular Bursaspor maçında oynadıkları şık oyunla ellerine geçen fırsatı güzel kullandı. Birbirinden güzel gollerle elinden geleni yapan Afyonspor’lu oyuncular 3-0 farklı skorla kazanarak Bucaspor maçını düşünmeye başladı.

ERKASAP ERKEN ATTI

Takımın en golcü oyuncusu olan Mustafa Erkasap maçın başlama düdüğü sonrasında attığı golle ilk dakikada golü buldu. Erkasap’ın golü ile rakibin direncini erken kıran Afyonspor, ilk yarıda da kalesini korudu.

TOPÇU YIKTI

Bursaspor’un enerjili başladığı ikinci yarının başında Burak Topçu’nun ayağından gelen 2. golle Bursalı oyuncular yıkılırken direnç kalmadı. İkinci golün şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışan Bursalı oyuncular ellerinden geleni yaparken bu kez de sahneye Kaptan Kerem Kaya çıktı. Kerem attığı golle maça noktayı koydu. Kornerden gelen pas sonrasında Burak Topçu penaltı noktasına ortasını gönderdi. Kerem kale içine koşusu sonrasında geri geldi ve penaltı noktasında topa röveşata ile vurdu. Kalecinin uzanamayacağı köşeye giden top ağlarla buluştu.

Bu gol sonrasında Afyonspor’lu maçı kazanarak üstün performansı ile bir galibiyet daha aldı.

Afyonspor'da Oyuncular Yine Göz Doldurdu

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti