Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un meselelerine STK gözüyle bakacağız

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon'un meselelerine STK gözüyle bakacağız

Afyonkarahisar Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Avcı, dernek üyeleri ve beraberindeki bazı sendika şubelerinin başkanları Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret ettiler

Afyonkarahisar’da kısa süre önce kurulaen ve kısa sürede adından söz ettirmeye başlayan Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
TECRÜBE VE BİRİKİMLERİMİZİ AKTARACAĞIZ
Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Avcı ziyaret sırasında, şehrin meselelerine sivil toplum açısından yaklaşarak yeni bir yorum getireceklerini söyledi. Avcı, yıllarını sivil topluma, sendikacılığa, toplumsal sorunlarına adamış insanların bir araya gelerek oluşturdukları bir dernek ortaya koyduklarını kaydetti. Avcı; “Bizler öylesine bir araya gelen kişiler değiliz. Tecrübe ve birikimlerimizi gençlere aktaracağız. Sivil toplum bilinci ile tecrübelerimizi biraraya getirerek toplumu daha iyiye götürmeyi amaçlıyoruz.” dedi. Ziyarette; Derneğin yönetim kurulu üyeleri Tes-İş Sendikası eski Başkanı Bekir Döner, Demiryol-İş Sendikası eski Başkanı Erol Derya, Şeker-İş Sendikası Şube eski Başkanı ve Türk-İş eski İl Temsilcisi Şükrü Balık, Çimse-İş Sendikası eski Şube Başkanı Süleyman Göktepe, Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Cengiz Avcı hazır bulundular. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti