• Haberler
  • Genel
  • AK Parti Gençlik Kolları İlk Teravih Namazında İkramlarda Bulundu

AK Parti Gençlik Kolları İlk Teravih Namazında İkramlarda Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe ve yönetim kurulu üyeleri bu yılın ilk teravih namazı sonrası vatandaşlara ikramlarda bulundular.

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe ve beraberindekiler Ramazan ayının ilk teravih namazında manevi değerlere yönelik saha çalışması kapsamında Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camii'nde bir araya geldiler.

AK Parti Gençlik Kolları İlk Teravih Namazında İkramlarda Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından, cami çıkışında vatandaşlara ikramlarda bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları İlk Teravih Namazında İkramlarda Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ya Şehr-i Ramazan’ın ilk teravihinde gönüllerimizin aynı safta buluşmasından büyük mutluluk duyduk. Ramazan; birliktir, paylaşmaktır, kardeşliktir. Gençler olarak bu mübarek ayın ruhunu hep birlikte yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.”

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme