• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti'li Arslan: 3 Kasım, Türkiye'nin Kaderini Değiştiren Milattır

AK Parti'li Arslan: 3 Kasım, Türkiye'nin Kaderini Değiştiren Milattır

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, 'Erdemliler Hareketi' ile başlayan 3 Kasım 2002 zaferinin, milli iradenin tek başına iktidarla taçlandığı tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, 3 Kasım 2002 tarihinde, “Erdemliler Hareketi” anlayışıyla yola çıkan AK Parti’nin, aziz milletin yüksek iradesiyle tek başına iktidara geldiği ve Türkiye’nin kaderinin değiştiği tarihi bir milat olduğunu dile getirdi.

“TÜRKİYE MASADA VE SAHADA OYUN KURAR HALDE”

Milletvekili Arslan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Eğer 3 Kasım 2002’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidara gelmeseydi; milletimizin iradesini ipotek altına alan eski vesayet sistemi devam etseydi, ülkemiz bugün nerede ve nasıl bir tabloda olurdu? Koalisyon krizleriyle, ekonomik çöküşlerle, vesayet odaklarının gölgesiyle ve dışa bağımlılıkla boğuşan bir Türkiye’nin ne halde olacağının takdirini, dünün karanlık günlerini unutmayan aziz milletimizin vicdanına bırakıyoruz. Bugün ise Türkiye; sadece yönetilen değil, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla yarınları inşa eden lider bir ülkedir. Dün ülkemize randevu vermeyenler, ambargolar ve yaptırımlarla önümüzü kesmeye çalışanlar; bugün Cumhurbaşkanlığımıza gelmekte, el sıkışmakta ve devasa iş birliği anlaşmalarına imza atmaktadır. Türkiye artık başkalarının yazdığı senaryolara uyan değil; masada ve sahada oyun kuran, diplomasiden savunma sanayiine kadar küresel dengeleri belirleyen bir güç konumundadır.”

“TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİNE İLERLİYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: “Tam bağımsız savunma sanayii, yerli ve milli enerji hamleleri, güçlü ekonomi, yüksek teknoloji, adaletli diplomasi ve toplumsal refah esasları üzerine yükselen Türkiye Yüzyılı hedeflerimizle ülkemizi geleceğe emin adımlarla taşıyoruz. Milletimizin huzurunu ve devletimizin bekasını esas alan kararlı mücadelemiz sayesinde Türkiye, tamamen terörsüz bir Türkiye hedefine ve vizyonuna doğru ilerlemektedir. Terörün gölgesinden arınmış, bölgesinde ve dünyada huzurun, güvenin ve istikrarın teminatı olan bir Türkiye artık bir temenni değil, somut bir gerçektir. Bu duygu ve düşüncelerle; AK kadrolarımızın iktidara gelişinin yıl dönümünü kutluyor, Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda Afyonkarahisar’ımıza ve aziz milletimize ilk günkü aşkla hizmet etme kararlılığımızı bir kez daha teyit ediyorum.”

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme