Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili Bilgiç kaza yaptı; 2 ölü, 6 yaralı

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Parti Milletvekili Bilgiç kaza yaptı; 2 ölü, 6 yaralı

Kütahya- Afyonkarahisar karayolunun 39’uncu kilometresinde kaza yapan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kaza anını anlattı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret edeceğini ifade eden Bilgiç’e, Başbakan Davutoğlu telefonla geçmiş olsun temennisinde bulundu

Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne getirilen AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve şoförü Vedat Gür, tedaviye alındı. Ambulans şoförünün yanına oturan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, hastaneye yürüyerek girdi. Damar yolu açılmış olduğu görülen Bilgiç’in kafasının çeşitli yerlerinde de ufak yara ve bereler olduğu dikkat çekti. Hastaneye sedyeyle taşınan Vedat Gür’ün ise, filmi çekildi. Filmlerinde bir olumsuzluk görülmeyen Gür, gözlem altına alındı.
Kalp Damar Cerrahi Bölümü’nde tek kişilik bir hasta odasına alınan Sadi Bilgiç’i, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ziyaret etti. Basın mensuplarına kaza anını anlatan Bilgiç, “Duyduğumuz kadarı ile karşı araçta iki tane vefat eden hemşehrim var. Öncelikle onlara Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Anayola bir aracın arkasından ani acil bir çıkış yaptılar. Duruş mesafesi yoktu. Maalesef bu kaza meydana geldi. Son derece üzgünüm. Keşke sadece mala gelseydi. Karşı araçtaki can kayıpları beni son derece üzdü. Allah başka keder vermesin. Kazada ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine şimdiden başsağlığı diliyorum. Toparlanınca da hemen gidip kendilerini ziyaret edeceğim” dedi.
Isparta’ya şehit cenazelerine gittiğini de ifade eden Bilgiç kaza sonrası Başbakan Davutoğlu’nun telefonla arayarak ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulunduğunu aktardı. Bilgiç sözlerini şöyle tamamladı:
“Ben büyük geçmiş olsun diliyorum. Sabah Ankara’ya gitmek için hazırlanmıştım, ama şehit cenazemiz vardı. Mardin’de şehit olan polis kardeşimiz Ispartalı bir hemşehrimizdi. Onun cenaze merasimine yetişmek üzere Isparta’ya çevirdik yolumuzu. Şehidimizin cenazesine gidiyorduk. Başbakanımız da aradı. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun görüştük. Kendisi de hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Geçmiş olsun dileklerini iletti.”
Basın mensuplarının şoförünün durumunu sorduğu Bilgiç, hem kendisinin hem de şoförü Gür’ün durumunun iyi olduğunu belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

OLAY

Alınan bilgiye göre, Milletvekili Bilgiç’in kullandığı 34 S 0232 plakalı otomobil, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 39. kilometresinde Ercan Uyanık idaresindeki 43 NU 787 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, Ercan Uyanık yönetimindeki otomobilde bulunan İbrahim Uyanık ve Fatma Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Bilgiç ve danışmanı Vedat Gür’ün yanı sıra diğer araçta bulunan Ercan, Pembe ve Burak Uyanık ile Mehmet Kalem ise yaralandı. Bu arada, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, olay yerine gelerek emniyet yetkililerinden bilgi aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti