Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti Türkiye’nin en popüler partisi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
“AK Parti Türkiye’nin en popüler partisi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Şükrü Ersoylu, Kanal 3 Tv’de Seçime Doğru programının konuğu oldu.
Kanal 3 Tv’de yayınlanan Seçime Doğru programında İsmail Sagun’un modilatörlüğünde konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Şükrü Ersoylu, “Öncelikle kendimi tanıtayım, Ben Şükrü Ersoylu, Ziraat Mühendisiyim, yaklaşık 13 yıl eğitim sektöründe görev yaptıktan sonra mesleğe geri döndüm ve Selbest Tarım Mühendisi olarak görev yapıyorum” dedi.
Milletvekilleri neden AK Parti’yi tercih ediyorlar sorusuna cevap veren Ersoylu, “AK Parti şu anda Türkiye’nin en popüler partisi, yapmış olduğu hizmetlerle, liderinin ortaya koyduğu performansla gerçekten Türkiye’de bütün aday adaylarının, olmak istediği bir parti; dolayısıyla bu konuda hizmet vermeye çalışan arkadaşlarımızın da aday adaylığı sürecinde ve milletvekilliği sürecinde tercih ettiği parti AK Parti’dir. Şu an Afyonkarahisar’da 44 tane aday adayımız var, Türkiye genelinde de 7329 aday adayımız var” ifadelerini kullandı.
Ersoylu, “AK Parti’nin kendi geleneği var, Aday tespit etme süreci var, o süreçlerin bir tanesini Cumartesi günü yaşadık biliyorsunuz, teşkilat temayülü olarak gerçekleşti, daha sonra merkezde bizi mülakata davet ettiler ve ikinci aşamasını tamamlamış olduk. Bir sonraki aşamada ise kamu oyu anketleri var. En son genel merkez bu verilerin ışığında değerlendirerek, bunların sonucunda halkın karşısına adayları ile çıkıp toplumdan halktan oy isteyecek ve dolayısı ile yeniden iktidar olmak için bir çaba içerisine girecek. Bizde bu sürecin içerisinde görevimize devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti