Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti Türkiye’yi vesayetten kurtardı, özgürlük getirdi”

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililere hitap eden Özhaseki, “AK Parti Türkiye’yi vesayetten kurtararak, özgürlük getirdi” dedi

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Programa, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Bilal Uçar, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve çok sayıda partili katıldı.
“SAYIN BAKANIMIZIN
BÜYÜK DESTEĞİNİ ALIYORUZ”
Toplantıda konuşan İl Başkanı Uluçay “Sayın Bakanım bugün (dün) öğretmenler günü vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Desteğinizi arkamızda gördüğümüz Sayın Bakanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
“AK PARTİ TÜRKİYE’YE
ÖZGÜRLÜK GETİRDİ”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmada, “AK Parti insanları vesayet rejimlerinden kurtarmış bir partidir. Bir dönem bu milleti tek parti zulmünden kurtarmış bir parti vardı hatırlıyor musunuz? O kişi Başbakan Menderes’ti. Niye astılar Menderes’i bebek davası, köpek davası, mama davası diyerek iddialarla bir başbakan asıldı bu ülkede. O günlerde Anadolu’da seçilip Ankara’ya gelenlerin başına çorap ören çiyanlar vardı. Başbakanlar bunları biliyordu ama bir şey yapamıyorlardı. Cenab-ı Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gönderdi. AK Parti bu ülkeye özgürlük getirdi. İnsanlar kürtçe konuşamıyordu. Şimdi rahat rahat konuşuyor. Hatırlıyor musunuz o yıllarda mahkemeye giden 90 yaşındaki kadın Türkçe bilmediği, sadece kürtçe konuşabildiği için mahkemeden kovuluyordu. Doğuda yatırım diye bir şey yoktu. Bizim başbakanlar yurt dışına gittiğinde yabancı başbakanların karşısından ezik duruşları hiç içinizi acıtmadı mı? Benim çok acıtmıştır. Şimdi Cumhurbaşkanımızın bizi temsil kabiliyetini görüyorsunuz değil mi? İnşallah bundan sonra söz sizde. Bunun içinde hep birlikte 2023 seçimlerine hazırlamamız lazım. Yetki sizde, söz sizde gayret sizde. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini 2023’te Allah’ın izniyle yine biz kazanacağız. Ülkemiz için, yatırımların devamı için yeniden 5 yıllık yetki alarak bu ülkeyi güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.
“SEÇİM 2023’TE YAPILACAK”
Seçimin 2023’te olacağını kaydeden Özhaseki, “Bu seçim, Türkiye’de yapılan seçimlerin adeta anası gibi bir seçim. En önemli seçim. Neden diyecek olursanız, bu seçimi dünya takip ediyor. Amerika Birleşik Devletleri takip ediyor mu? Ediyor. Amerika seçimlerinde Biden derdini anlatacağına Türkiye’yi karalayarak seçim kampanyası yapıyor. Cumhurbaşkanımızın adını vererek yapıyor. ‘Türkiye’deki seçimlerde şöyle olmalı, böyle olmalı.’ diyerek o kadar içine işlemiş ki Amerika’nın Ortadoğu’daki bütün planlarını ve tuzaklarını bozduğumuz için Türkiye’yi düşünerek adam seçim kampanyası yapıyor.”
“AMERİKA AK PARTİ’Yİ İKTİDARDAN GÖNDERMEYİ HEDEFLİYOR”
Amerika’nın müdahil olduğu ve Ortadoğu’daki bütün hedeflere ulaşabilmek için AK Parti’yi iktidardan göndermeyi hedeflendiği bir seçime doğru gittiklerini dile getiren Özhaseki, şöyle devam etti:
“Amerika’nın şimdiye kadar herhangi bir bölgeye gidip de iyilik, hayır, demokrasi, hoşgörü, insanlık götürdüğünü gördünüz mü? Irak’a girdiler, Suriye civarında, DEAŞ’ı bahane ederek geldiler Afganistan’a, Afrika ülkelerine her tarafa girdiler. Hangisine hayır götürdüler şimdiye kadar? Şer, bela, kan ve gözyaşı götürdüler. Şimdi de Türkiye seçimlerini takip ediyorlar. Avrupa’da sicilli Türkiye düşmanı ülkeler görünüşte medeni, dost gibi duruyorlar ama arkadan her numarayı çeviriyorlar. Onlar da bu seçimlere müdahildir. Yer altındaki örgütler PKK gibi lanet bir örgüt 50 yıldır bu milletin başına bela ve kardeş kavgasına sebebiyet verdikleri ortamda yüzlerce binlerce yavrumuzun da katilleri. Bu seçimde bize karşılar diğerleri gibi Avrupa’dakiler gibi. FETÖ gibi din tarafından Amerika tarafından getirilip burada örgütlenmiş ve 15 Temmuz’da gerçek yüzü ortaya çıkan bir örgütle bizim gitmemizi istiyor ve bize karşılar.”
“ALLAH DEVLET BAHÇELİ
BEY’DEN RAZI OLSUN”
Özhaseki, “Bu arada Meclisteki ana muhalefetin başını çektiği bir grup da bizim gitmemizi istiyor. Aynı öbürleri gibi. Öyle bir grup ki ortada CHP var zaten kendi içinde 3-5 parçası var. Ama bir tarafına milliyetçi olduğunu söyleyen bir partiyi almışlar.” dedi. Muhalefeti bir uzantısının da HDP olduğunu vurgulayan Özhaseki, 84 milyonun bu durumu bildiğini söyledi.
Özhaseki, muhalefetin şehit cenazelerinde “Kandil’i yerle bir edeceğiz.” dediğini ifade ederek, şunları kaydetti:
“Kılıçdaroğlu, Kandil’i yerle bir edeceksen önce tezkere alman lazım. Tezkereye ‘Evet’ deseydin önce. Oraya nasıl gideceksin kardeşim sen. Tezkereye ‘Hayır’ diyerek Kandil nasıl yıkılır. Sen bir kez olsun PKK’yı kına, HDP’ye destek verdiği için kız bakalım. Hadi bir kere yap bu işi. Hayır onları da yanında tutabilmek adına söylemedikleri bir ortakları daha var. Bir de Türkiye’de iktidar ümidi olmayan sıfır küsürlü partiler var birkaç tane onları da yanına almışlar hep birlikte bir şebeke oluşturmuşlar. Bize çok iş düşüyor. Allah Devlet Bahçeli Bey’den razı olsun. Dimdik duruyor. Çünkü onun kaygıları ile bizim kaygılarımız aynı. Bu vatanın birliği, dirliği bölünmezliği üzerine kurulu. Ondan sonrasını hallederiz Allah’ın izniyle.”
Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti