Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partililer Tarım Ve Hayvancılık Fuarını Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri ve yöneticileri hafta sonu Tarım ve Hayvancılık Fuarında incelemelerde bulundular.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan hafta sonunu Tarım ve Hayvancılık Fuarı stantlarını ziyaret ettiler. Ziyarette; AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Tekik, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı  Serkan Mumyakmaz ve çok sayıda partili hazır bulundu.

“FUAR AFYON İÇİN ÖNEMLİDİR”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan ortak bir açıklama yaptılar. Açıklamada,  şu ifadelere yer verildi: “TÜİK verilerine göre Türkiye’de köy ve kasabada yaşayan vatandaşımızın tüm Türkiye nüfusuna oranı yüzde 7 iken Afyonkarahisar yüzde 39’dur. Köy ve kasabada yaşayan vatandaşlarımızın da birçoğunun işi tarım ve hayvancılık olduğunu düşündüğümüz zaman Afyonkarahisar en büyük tarım ve hayvancılık şehridir. O nedenle tarım ve hayvancılık fuarı Afyonkarahisar için oldukça önemli ve potansiyeli yüksek bir fuar olmuştur. Afyonkarahisar’da nüfusun önemli bir kısmı Türkiye ortalamasının üzerinde olarak köy ve kasabalarımızda yaşıyor. Şehrimizde faaliyet gösteren birçok firmalarla birlikte çevre illerden çok sayıda firma ve kamu kurumu bu fuarda yerini alarak ürünlerini tanıtıyor. Tüm stantları tek tek ziyaret ederek firma sahipleri veya yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde ciddi anlamda ticaretin gerçekleştiğine hem şahit olduk hem de öğrendik. Uluslararası bir fuar olma yolunda ilerleyen bu fuarımızın inşallah memleketimize vatanımıza ve aziz milletimize bereket getirmesini diliyoruz.”

AK Partililer Tarım Ve Hayvancılık Fuarını Ziyaret Etti

“HÜKÜMETİMİZİN DESTEKLERİYLE ÜRETİM DAHA DA ARTACAK”

Ortak açıklama şu ifadelerle tamamlandı: “Ülkemizde gün geçtikçe artan üretim ve ihracat elbette hükümetimizin verdiği destek ve teşviklerle daha da artacak ve arzu ettiğimiz seviyeye gelecektir. Örneğin ülkemiz büyükbaş hayvan sayısında 2002’de yaklaşık 10 milyon iken bugün 18 milyona yaklaşmış durumda. Bu gibi birçok kalemde ikiye üçe katladığımız üretim inşallah artarak devam edecektir. Bu üretimin neticesinde de tarım hayvancılık ve gıda üretimi de gelişecek ve insanımıza daha müreffeh bir yaşam seviyesine ulaştıracağız. Öte yandan vatandaşlarımızla yapılan görüşmelerde yerli üretim ürünlerin kalitelerinden memnun kalmaları da önemli bir husustur.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti