Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akif’in Dizeleri Milletimizin Değerlerini İfade Ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Çöl, “Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden dökülen dizeler, milletimizin ruhunu ve değerlerini en güzel şekilde ifade etmektedir.” dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 20-27 Aralık tarihleri aralığında düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mehmet Akif Ersoy, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine duyduğu derin sevgisi ve inancı ile tarihimizin önemli şahsiyetlerinden biridir. Onun kaleminden dökülen dizeler, milletimizin ruhunu ve değerlerini en güzel şekilde ifade etmiştir. Bugün, o büyük şairin eserleriyle yoğrulmuş bir millet olarak, birlik ve beraberlik içinde aynı yolda yürüme sorumluluğunu taşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası’nın milletimize birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor, vatanımız için fedakârlık yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti