Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ GSF 1 Günde 2 Sergiye Ev Sahipliği Yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde düzenlenen sergiler, Ramazan ayında da sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Aynı gün içerisinde düzenlenen iki sergiden ilki olan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Resim Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Karma Sergisi”, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay ve Dekan Yardımcıları tarafından Resim Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri ile birlikte açıldı.

31 adet yapıttan oluşan sergi, 29 Mart tarihine kadar, GSF 1. katında yer alan Resim Bölümü sergi alanında ziyaret edilebilecek. Ahmet Şemseddin Karahisari Hat Örnekleri Sergisi de Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu

GSF ev sahipliğindeki ikinci sergi ise AKÜ Ahmet Şemseddin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Ahmet Şemseddin Karahisari Hat Örnekleri Sergisi” oldu. Sergi açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yanı sıra Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Yalçın, Ahmet Şemsettin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Asuman Şenel, GSF Dekan Yardımcıları, öğretim elemanları ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Ahmet Şemseddin Karahisari’ye ait müselsel, mâkılî, muhakkak, nesih, sülüs, reyhânî hat örnekleri ve meşklerin yer aldığı sergi, 22 Mart tarihine kadar AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde (Afyon Lisesi karşısı) ziyaret edilebilecek.

AKÜ GSF 1 Günde 2 Sergiye Ev Sahipliği Yaptı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti