Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Albikere.com sitesinde 800 mağaza açıldı

2021 Afyonkahisar Aile Yılı

2021 Afyonkahisar Aile Yılı ve albikere.com e-ticaret sitesi sorumlusu Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, albikere.com e-ticaret sitesinde 800’e yakın mağaza açılıp 750 bine yaklaşan görüntüleme yapıldığını söyledi

 

Gün FM’in Gündem programına konuk olan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik albikere.com e-ticaret sitesi faaliyetlerini anlattı.
“70 İLDEN ALIŞVERİŞ YAPILDI”
Vali Yardımcısı Keklik, albikere.com e-ticaret sitesinden elde edilecek komisyon gelirinin tamamının ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlandığını kaydetti. Keklik, “Bu sitenin fikir babalığını Sayın Valimiz Gökmen Çiçek yaptı. Bu e-ticaret sitesi Afyon Eğitim Vakfı’nın bir iktisadi kuruluşu olarak faaliyetlerine devam ediyor. Valiliğimizin yanı sıra Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız ile tüm yerel dinamikler siteye destek oluyorlar. Tüm emek verenlere çok teşekkür ederim. Sitemiz açıldığından bu yana yaklaşık 3 hafta geçti. 800’e yakın mağaza açıldı. 750 bine yakın görüntüleme yapıldı. Sitemizde 81 ilin tamamından giriş yapıldı ve 70 ilimizden alışveriş yapıldı. Yine 17 farklı ülkeden sitemize giriş yapıldı. Sitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Türkiye’de ilk ve tek olarak bu siteden elde edilen komisyon gelirlerimiz üniversite öğrencilerimize burs oluyor. Bu nedenle yapılan her alışverişle öğrencilerimize de destek oluyorsunuz.” dedi.
“HEDEFTE TEKNOFEST’İ
AFYON’DA DÜZENLEMEKTE VAR”
Büyük Taarruzun 100. yılı kutlanılacak olan 2022 yılında pek çok etkinlik düzenleneceğini dile getiren Keklik şöyle konuştu: “Büyük Taarruz’un 100. yıldönümü nedeniyle birçok etkinlik planlanıyor. Teknofest’i ilimizde gerçekleştirmek istiyoruz. Teknofest ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Bununla ilgili hepimiz tek yürek olduk ve girişimlerimiz sürüyor. Afyonkarahisar olarak büyük bir aileyiz. Şehrimizde Sayın Valimizin öncülüğünde büyük bir uyum içinde çalışıyoruz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti