Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Allah, Afyonumuza Ve Türkiye’mize Bir Daha Şehit Acısı Yaşatmasın”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernek binasındaki tüm şehit ve gazi fotoğraflarını inceleyen Özel, “Bu dernek Türkiye’nin en önemli derneği. Bu duvarlarda resmi olanlar, şehitliklerde yatanlar hepimizin yerine yatıyorlar. Bayrak dalgalansın diye, sınır korunsun diye hayatlarını vermiş kişiler. Sadece terör operasyonlarında değil görevini yaparken kaza sonucu olabilir, patlamalar sonucu olabilir hayatını kaybetmiş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Minnetle, şükranla anıyoruz. Ailelerine sabır dilemiyoruz, çünkü onlar evlatlarını en üst mertebeye yolcu etmiş aileler. Allah onların sabırlarını veriyor. ‘Vatanımız sağolsun’ diyorlar. Onların evlatları artık bütün milletin evlatlarıdır” dedi.

“Allah, Afyonumuza Ve Türkiye’mize Bir Daha Şehit Acısı Yaşatmasın”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın şehit aileleri ve gaziler konusunda duyarlı olduğunu hatırlatan Özel, “Belediye Başkanımız Burcu Köksal bu konularda her zaman duyarlıdır. Hem Cephanelik Patlaması, hem şehit sayılmayanlar, hem de terörle mücadelede hayatını kaybetmiş şehitlerimiz ile ilgili haklarının verilmesinde çok önemli mücadele vermişti. Belediye Başkanı olduğunda da bu derneğin Belediye bünyesine alınması, bu derneğin çalışmalarının artık Belediye’nin himayesinde, sizin gidip de kimseden ricacı olmadan Belediye ile bütünleşmiş halde faaliyetlerini sürdürmesi son derece doğru ve güzel bir uygulama. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Burcu burada olduktan sonra yapılacak olanın yapılacağına hiçbir şüphemiz yok. Bizim de kapımız her zaman size açık. Allah, Afyonumuza ve Türkiye’mize bir daha şehit acısı yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

“Allah, Afyonumuza Ve Türkiye’mize Bir Daha Şehit Acısı Yaşatmasın”

“PSİKOLOJİM BOZULUYOR”

Ziyaret sırasında Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Sığınmacılarla ilgili Burcu Başkanımızın açıklaması şehit ailelerimizin açıklamasıdır. Son şehitlerimize baktığımızda Suriye’den şehit geldi. Cenaze töreninden geldikten sonra Suriyelileri Anıtpark’ta piknik yaparken gördüğümüzde benim psikolojim bozuluyor” dedi. Bunun üzerine CHP Lideri Özel, sığınmacı sorunun yerel yönetimlerin çalışmalarıyla değil, hükümetlerin çalışmalarıyla çözülebileceğini kaydetti; Atatürk’ün ‘Yurtta barış, dünyada barış’ ilkesiyle bu sorunun çözüleceğine inandığını kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti