Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alman heyet, Afyon’u tanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Alman heyet, Afyon'u tanıyor

Hamm Büyükşehir Belediyesi heyeti, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi ve Taş Medrese’yi gezdi

Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann başkanlığındaki Hamm heyeti, 26-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecekleri ziyaret ve gezi programına başladı. Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AKÜ Rektörü Mustafa Solak’ı ziyaret eden heyet daha sonra İbrahim Alimoğlu Müzik Aletleri Müzesi ve Taş Medrese’yi gezdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da eşlik ettiği gezide ilk olarak, İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni gezen heyete, AKÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Burhan Kul tarafından müzeyle ilgili bilgi verildi.
TAŞ MEDRESE’Yİ ÖRNEK ALDILAR
İbrahim Alimoğlu Müzik Aletleri Müzesi’nin ardından Taş Medrese’yi gezen heyet, burada el sanatları atölyelerini inceledi. Unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının yaşatıldığı medresenin kendileri için örnek bir yapı olduğunu belirten Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, Başkan Burhanettin Çoban’ı bu hizmetinden dolayı tebrik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti