Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Almanya-Türkiye ilişkilerini istişare ettiler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Almanya-Türkiye ilişkilerini istişare ettiler

Almanya Ekonomi Konseyi Alman-Türk Ekonomi ve Çalışma Komisyonu Başkanı, Sosyal İşler, Kadın Aile Sağlık ve Uyumu Eski Bakanı Aygül Özkan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temsilcisi İhsan Beşer, Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Temsilcisi Dr.Colin Dürkop, Proje Koordinatörü Cüneyt Örkmez, Proje Yöneticisi Bekir Öncel’in de katıldığı ziyarette Başkan Burhanettin Çoban, konuklarına ilimizin termal turizm, gıda, mermer, kültürel ve sosyal potansiyeli hakkında bilgi verdi.
Ziyarette Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarından bahsetti. Almanya’nın Hamm Büyükşehir Belediyesi ile olan kardeş şehir ilişkileri ile ilgili de bilgi veren Başkan Çoban, konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Almanya Ekonomi Konseyi Alman-Türk Ekonomi ve Çalışma Komisyonu Başkanı, Sosyal İşler, Kadın Aile Sağlık ve Uyumu Eski Bakanı Aygül Özkan ise Başkan Burhanettin Çoban’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek Afyonkarahisar programı hakkında bilgi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti