Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınay gururumuz oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Altınay gururumuz oldu

Frig Vadileri Fotoğraf Yarışmasında Afyonkarahisarlı fotoğrafçı İrfan Altınay üçüncülük elde etti

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin Fotograf Sanatı Kurumu’yla birlikte gerçekleştirdiği 1. Frig Vadileri Fotoğraf yarışmasında Afyonkarahisarlı fotoğraf sanatçısı İrfan Altınay üçüncülük kazandı. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nca tanınarak ulusal çaplı yarışma kategorisinde değerlendirilen yarışmaya sayısal alanda 524 eser katıldı. 139 fotoğrafçının eserinin yarıştığı 1. Frig Vadileri Fotoğraf yarışmasında birinciliği Zeki Yavuzak, ikinciliği Ali Fuat Altın, üçüncülüğü ise ilimiz fotoğraf sanatçısı İrfan Altınay kazandı.
2010 yılının 22’inci ulusal yarışması olarak Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nca desteklenen yarışmaya 139 fotoğrafçıya ait 524 eser katıldı birinci Zeki Yavuzak’ın 3 Bin, ikinci Ali Fuat Altın’ın 2 Bin, üçüncü İrfan Altınay’ın ise bin TL ödül kazandığı yarışma sonuçlarına göre 49 fotoğraf da sergilenmeye hak kazandı. Afyonkarahisar’dan yarışmaya katılarak, ilimize derece getiren Fotoğraf Sanatçısı İrfan Altınay, ödül almanın yanı sıra Afyonkarahisar’ın adını duyurmanın mutluluğunu da yaşadığını söyledi.
Yarışmaya uzun pozlama bir gece fotoğrafıyla katıldığını belirten Altınay, Frig Vadisi’nin tarih meraklılarının yanı sıra fotoğraf tutkunlarının da büyük ilgisini çektiğini söyledi. Bölgenin günden güne daha çok bilindiğini ve ilgi çektiğini söyleyen Altınay, yarışmanın geleneksel hale getirilmesinin tanıtıma katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. İlerleyen dönemde bölgede foto safariler de yapılmasının önemine değinen Altınay, Afyonkarahisar’a tanıtma amaçlı bir araya gelen bir grup Afyonkarahisarlı fotoğrafçıdan biri olarak Afyonkarahisar’a derece kazandırmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını anlattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti