Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amacımız birlik, beraberlik ve istişare”

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı
“Amacımız birlik, beraberlik ve istişare”

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Burmalı Mahallesi Muhtarı Suat Uygur ve beraberindeki muhtarlar MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette muhtarları MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ağırladı.
Kendilerini kabul eden Başkan Kocacan’a teşekkür eden Afyonkarahisar Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, İnanıyorum ki bundan sonra daha çok birlik ve beraberliğimiz sayesinde, istişarelerimiz sayesinde bunu hat safhaya çıkaracağımıza inanıyorum.” dedi.
Yapılan yardımlardaki yanlışları işaret eden MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Son zamanlarda bizim  içimizin haz etmediği bazı şeyler var. Bu yardımların tamamen şu mecradan çıkması benim  hassasiyetim, isteğim. Sanki bir siyasi kuruluşun yardımı gibi algıyı kırmamız lazım. Bu çok önemli. Ben burada doğmuş ve burada büyümüş bir kardeşinizim. Afyon’un hassas dengelerini iyi biliyorum. Ama elbette ki mesela siyasi kuruluşun yardımı gibi algıyı kırmamız lazım. Bunların ayrıştırılmadan, ayrımcılık yapılmadan her türlü hizmetten payını alması dileğimiz ve istiyorum diyorum.” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti