Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amacımız güzelleşen bir şehir”

Afyonkarahisar Belediyeisi tarafından şehrin

Afyonkarahisar Belediyeisi tarafından şehrin pek çok mahallesi ve noktasında kaldırım yenileme ve bakım çalışmaları başlatıldı. Muhtelif bölgelerde onlarca noktada yürütülen yol ve kaldırım tamirat çalışmaları yoğun bir çalışma temposu ile devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile belediye ekipleri, oluşan bozulma ve ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek amacıyla vatandaşların yol ve kaldırımları rahat kullanabilmeleri için çalışma başlattı. Kentin dört bir köşesindeki çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahallede kaldırım ve yaya alanlarında kilit parke taşı çalışmalarını yerine getiriyor.

Vatandaşların daha rahat ulaşım hizmeti almaları amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda yol ve kaldırımlardaki kötü görüntüye neden olan noktalarda da çalışmalar yapılıyor. Ekipler eş zamanlı olarak Dervişpaşa, Dumlupınar, Ali İhsan Paşa Mahallesi ve Ordu Bulvarında çalışıyor. Vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından belirlenen bölgelerde kaldırım yenileme çalışmaları kısa zamanda tamamlanacak.

KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek “Sokaklarımızda, parklarımızda ve talep gelen noktalarda deforme olmuş kaldırımları yeniliyoruz. Şehrimizde kendi üretimimiz olan taşları kullanarak belediye bütçemize de katkı sağlamış oluyoruz. Amacımız şehrimizin görünümünü yenilemek, yeni bir çehre oluşturmak. İşlevini kaybetmiş kaldırımları yeni parke taşlar ile değiştirerek güzel bir dönüşüme imza atmak. Şu an üst yapı atağımız eş zamanlı olarak pek çok yerde devam ediyor. Şehir merkezi başta olmak üzere ana arterler ve mahallelerde de tamamen yenileme işlemi ile kaldırımlar eski görüntüden kurutulacak. Amacımız sıcak asfalt ile ve yeni parke taşları ile buluşan ve güzelleşen bir şehir. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylık diliyorum.” dedi. >> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti