Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amacımız seriyi Konya’da bitirmek” – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor’un Selçuklu Belediyespor’u
“Amacımız seriyi Konya’da bitirmek”

Afyon Belediyespor’un Selçuklu Belediyespor’u 85-74 mağlup ettiği maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “Biz iyi bir takımız, iyi oyunculardan kurulmuş bir takımız, ,iyi bir rotasyonumuz var, bu rotasyonu faydalı kullandığımız zaman bunun ne kadar bizi etkilediğini de görüyoruz. Rakibimize de böyle bir avantajımız olduğunu düşünüyorum. Şimdi Konya’ya gidiyoruz hemen Cumartesi günü maçımız var amacımız seriyi orada bitirmek fakat yapmamız gereken aynı savunma ciddiyetini korumak ve bu maçta nasıl savunma yaptıysak orada da aynı şekilde savunma yapmaya devam etmek” dedi.
“SAHADA HEP DİRİ KALABİLİYORUZ”
Rakibin kadrosunu ve kendi kadrosunu önce değerlendiren sonra karşılaştıran Koç Sevim, “Selçuklu sonuç olarak geç kurulmuş bir kadro ve bu yüzden de istedikleri kadroyu sezon başında oluşturamadılar. Ellerinde çok kaliteli oyuncular var yabancı oyuncuları ve ilk beşte oynayan oyuncuları çok kariyerli oyuncular. Euroleague görmüş oyuncuları var. Milli takımda oynamış oyuncuları var Fırat, Yunus, İzzet aynı şekilde fakat ondan sonrasında evet bir sıkıntıları var. Rotasyonda bizde bunun tersini kullanarak avantaja geçirmeye çalışıyoruz yani biz rotasyonumuzu artırarak, süreleri paylaştırarak hep sahada diri kalabiliyoruz, bu da bize seride büyük bir avantaj sağlayacaktır” ifadesine yer verdi.  
“GALİBİYET İLE
DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Koç Can Sevim’den sonra değerlendirme yapan başarılı Şutör Ogün Sevinç kazanarak seride öne geçmek istediklerini söyledi. Sevinç, “Bir seri sonuçta üç tane galibiyet alan yukarıya çıkacak, biz bir avantaj elde ettik. Şimdi Konya’da bu seride öne geçmeye çalışacağız. Bugün de iyi defans yaptığımızı düşünüyorum, bu şekilde oynamaya devam edersek çünkü geniş bir rotasyonumuz var böyle oynarsak oradan galibiyet ile döneceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti