Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da birlik ve beraberlik iftarı

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlı
Ankara'da birlik ve beraberlik iftarı

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlı dernek ve vakıfların birlikte düzenlediği iftar yemeğinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım Afyonkarahisar’lı hemşerileriyle bir araya geldiler.
Afyonkarahisar ve İlçeler Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan; “Düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Afyonkarahisarlılar iftar yemeğimizi Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Valimiz Aziz Yıldırım’ın onurlandırmasının yanında katılımın her sene daha da artması onur ve mutluluk vericidir” dedi.
Yemeğin sonunda konuşan Bakan Eroğlu, Afyonkarahisarlı hemşerileriyle bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu belirtirken, on bir ayın sultanı Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Birlik ve beraberliğin arttığı bu güzel günlerde böylesine önemli bir programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Bakan Eroğlu, Afyonkarahisarlı hemşerilerinin hep birlikte ve dayanışma içerisinde görmenin sevindirici olduğunu söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti