Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Yol Koşusu tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Atatürk Yol Koşusu tamamlandı

Afyonkarahisar’da geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, yaklaşık 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan Atatürk Yol Koşusu 15. kez düzenlendi. 8 Kasım Pazar günü saat 10.00’da başlayan koşu için sabahın erken saatlerinden itibaren Hükümet Meydanı’nı dolduran atletler, renkli görüntülere sahne oldu.
İzmir yolu üzerinden başlayıp Hükümet Meydanı’nda sona eren ve dokuz ayrı kategoride yapılan yarışmaya yaklaşık 300 sporcu katıldı. Amerika, Fas, Gümüşhane ve Kütahya’dan da sporcuların da katıldığı yarışmada, bu yıl ilk kez 10 bin metrelik koşuda iki bayan sporcu yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma boyunca atletler, bitiş çizgisine en önde ulaşabilmek için kıyasıya bir mücadele sergiledi.
Yarışma sonrası Belediye Sosyal Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi. Verilen toplu yemeğin ardından, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yunus Tortop, Belediye Başkan Yardımcıları; Ayfer Örten, Ziya Arı, Sabri Demirkapu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya ve Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık tarafından kategorilerinde ilk 5’e giren sporculara ödülleri verildi. Ayrıca ilk kez 10 bin metrede yarışan Fethiye Kandemir ve Zeynep Yıldırım’a Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten tarafından madalya verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti