Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Aziz milletimiz, söylenenleri hazmetmeyecek” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Aziz milletimiz, söylenenleri hazmetmeyecek”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Türk Milleti’nin Türklük hakkında söylenenleri hazmetmeyeceğini vurguladı

MHP İl Başkanlığı’nın organize ettiği ve ilçeleri beş bölge halinde tahsis ettiği bölge ilçe divan toplantılarının ikincisi Sandıklı’da gerçekleştirildi. Toplantıya Sandıklı, Sinanpaşa, Hocalar ve Kızılören olmak üzere dört ilçe katıldı. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “Aziz milletimiz son aylarda devletimizin acze düşürülmesi ve Başbakan’ın bebek katili ile kol kola yürümesine çok tepkilidir. Milletimiz ve bayrağımız hakkında söylenenleri hazmedemeyecektir. Bu rezilliğe de bir dur diyecektir. Özellikle bebek katilinin İmralı’ya giden BDP’li ekiple yapmış olduğu görüşmeler hükümetin Öcalan’a ne kadar teslim olduğunu ve bebek katilinin yıllardır hükümeti nasıl idare ettiğini artık milletimizin de idrak etmesini beklemekteyiz. Her söylediği şimdiye kadar haklı çıkan MHP’nin oy kaybetme pahasına dahi olsa milletinin yanında yer almış olması farkını göstermektedir” dedi.
“ÖZ VATANINDA GARİP”
Türk’üm demenin neredeyse suç hâline dönüştüğüne dikkat çeken Aslan, “Özbeöz vatan evlatlarının garip bırakılmaya çalışıldığı ve damarlarımızda dolaşan kanın Türk kanı olduğu gerçeğine aykırı bir şekilde, bunu inkâr edercesine Türk’üm demenin neredeyse suç haline getirilmeye çalışıldığı ve anayasamızdan Türk kelimesinin çıkarılma gayretlerinin apaçık ortada olduğu, ayrışma, bölünme ve parçalanma yolunda çok mesafelerin alındığı, vatan hainlerinin akil adam ve başdanışman konumuna geldiği bir dönemde milletimizin idrak yoksunluğunu gidermek de MHP’ye düşmektedir. Ayaklar altına alınmayan hiçbir milli ve manevi değerimiz kalmamıştır. PKK koruyuculuğu ve milletimizi ayrıştırmaya yapılan katkılar çok üzücüdür. Hainlere dost, kendi milletine düşman tavırlarla bu güzel ülkenin idaresi gelecekte tehlikeli sonuçlar doğuracaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

MHP, kimi aday gösterecek?

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, parti olarak yerel ve genel seçimlerde kimleri aday göstereceklerine ilişkin ipucu verdi. Aslan, şöyle konuştu: “İlk seçimler olan mahalli idareler seçiminde başarılı olmak zorundayız. Bunun için adaylarımızı seçerken birçok kriteri dikkate alacağız. Vatan haini olmayan, bu topraklar benim vatanım, bu ay yıldızlı bayrak benim bayrağım ve ben bu necip Türk milletinin mensubuyum diyen herkese kapımız açıktır. Saygınlığı olan, çalışkan, dürüst ve hak hukuk gözeten adaylarla yola çıkacağız ve inşallah başarılı olacağız. Mevcut büyük ilçe belediyelerimize, diğer ilçeleri ve il belediyemizi de katmak istiyoruz. İnançlı ve kararlı bir kadroyla çıkıp hemşerilerimizin desteğini almak istiyoruz.”

Yoğun katılım

Toplantıya İl Başkanı Aziz Aslan, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MYK Üyesi Mehmet Parsak, İl Yöneticileri, Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, Sinanpaşa ilçe Başkanı Bekir Yıldırım, Hocalar ilçe başkanı Mehmet Turan, Kızılören ilçe başkanı Süleyman Eser, Sandıklı belediye başkanı İsmail Elibol, Hocalar belediye başkanı Mustafa Akın, Kusura belediye başkanı Veysel Dündar, Örenkaya belediye başkanı Hasan Gürpınar, Menteş belediye başkanı Hasan Uçak, İl genel meclisi üyeleri Murat Çandır, Yusuf Şahan, Haydar Küçük, Ali Koçak, Abdullah Türkyılmaz, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri olmak üzere 200 kişi katıldılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti