Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baba Çocuk Kampı kayıtları başladı

Afyonkarahisar Belediyesi aileleri doğa

Afyonkarahisar Belediyesi aileleri doğa ile buluşturmaya devam ediyor. Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Baba-Çocuk Kampı” Babalar Günü’ne özel eşsiz bir doğa heyecanı yaşatacak. Baba-çocuk ilişkisini güçlendirmek, aileler arası sosyal ilişkilerin ve dostlukların pekişmesi amacı ile düzenlenecek etkinlikler 16-17-18 Haziran’da yapılacak

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ailelere yönelik düzenlenen sosyal aktiviteler tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in geçen yıl ilkini düzenlediği etkinlikte bu yıl ikinci kez babalar ve çocuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliği ile düzenlenecek olan etkinlikte heyecan dolu bir hafta sonu geçirilecek. Kamp için kayıtlar anmot.org sitesi üzerinden alınacak.
KAMP HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Kampa katılım için kayıt formu doldurmak zorunlu, kayıt formunu doldurmayan babalar ve çocuklar alana alınmayacak. Girişte kayıt olmadığı gibi günübirlik giriş-çıkış yapılamayacak. 500 baba-çocuk kayıt kontenjanı olduğu için isteyenler Karavanı ile katılabilir. Karavan kayıt kontenjanı ise 40 ile kısıtlı. Kayıtlar 14 Haziran 2023 Çarşamba saat 23.59’da sona erecek. Kampa giriş 16 Haziran 2023 Cuma saat 15.00’te kapılar açılarak girişler başlayacak ve 24.00’te sona ereceği için kapılar kapanacak. Kamp 18 Haziran 2023 Pazar saat 17.00’de sona erecek. Kampa katılmak isteyen aile geceyi kamp alanında çadır ya da karavanlarında geçirmek zorunda. Kampa katılacak çocuk en az 6, en çok 14 yaşında olmalı ve kampa sadece 1 çocuk kabul edilecek. Kampa babalar çocuklarıyla, dedeler torunlarıyla, amca ve dayılar yeğenleriyle kayıt yaptırıp, katılabilecek. Konaklama çadırlarda ya da karavanda yapılacak. Kendi kamp ekipmanı getirmesi gereken babalar ve çocukları yanlarında Çadır, mat, uyku tulumu, ışıldak, elektrik uzatma kablosu ve kişisel bakım malzemeleri olmak üzere yanında getirmesi gerekiyor. Yarışmalarda sulu oyunlar da olacağında baba ve çocuklarından yedek kıyafet, güneş kremi ve şapka getirmesi de öneriliyor.
Kamp boyunca Cuma, Cumartesi akşam yemeği, Cumartesi, Pazar sabah kahvaltısı Afyonkarahisar Belediyesi tarafında katılımcılara ücretsiz ikram edilecek.
Ayrıca isteyenler ekstra olarak alanda bulunan kafe-marketten de ücret karşılığında yiyecek ve içecek temin edebilir. >> Meral GÜNAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti