Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu’ndan Çoban’a tam destek

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan Eroğlu’ndan Çoban’a tam destek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için tekrar aday gösterilen Burhanettin Çoban’a destek verdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için tekrar aday gösterilen Burhanettin Çoban’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirtti. Eroğlu, “Burhanettin Bey çok çalışkan bir arkadaş. Türkiye’de herkes seçime girerken mutlaka birtakım vaatlerde bulunur. Burhanettin Bey seçimlerde birçok vaatte bulundu, Afyonkarahisar için. Çoğu dedi ki ‘Bu vaatleri yerine getiremez. Bir tanesini yerine getirse tamam’. Burhanettin Bey, vaatlerinin ötesinde çok daha büyük hizmetler başardı. İçme suyu diye bir problem yok. Altyapı tamamen yenilendi. Kokarçay Akarçay oldu. Şehirde muazzam bir dönüşüm var. Her şey çok muhteşem, Afyonkarahisar’ın şehri değişti” dedi.
OYBİRLİĞİ İLE ADAY OLDU
Afyonkarahisar’ın büyükşehirlerle yarışır hale geldiğini aktaran Eroğlu, “Afyonkarahisar büyükşehirlerle yarışır hale geldi. Şu anda Afyonkarahisar orta büyüklükteki şehirler değil, Türkiye’deki sayılı büyükşehirlerle yarışır hale geldi. Bunda değerli başkanımız Burhanettin Çoban’ın çok büyük rolü var. Ben kendisini çok başarılı görüyorum. Bu yeni dönemde de Afyonkarahisar’a da büyük vaatleri olacak. Hazırlık içinde. İnşallah, hayırlı olur, güzel olur. Biz Başkanımız’ı takdir ediyoruz. Oybirliği ile kendisi bu adaylığa uygun görüldü. Bundan Afyon kazanacak” diye konuştu.
İLÇELERDE ANKETLER YAPILIYOR
Eroğlu, ilçelerle ilgili de şu bilgiyi verdi:
“İlçelerde de çalışma yapılıyor. Bazı ilçelerimizde mutabakat var. 5-6 ilçemizde anket çalışması yapılıyor. Adaylar değerlendiriliyor. İsteniyor ki ilçelerimize çok büyük değer katacak adaylar kazansın. İnce eleyip sık dokuyoruz. Bu işin esas sahibi ben değil, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkezi.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti