Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan’dan ilçelere özel bayramlaşma – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan'dan ilçelere özel bayramlaşma

Çevre ve Orman Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’nden gönderilen bayramlaşma programında Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Kurban Bayramında yoğun bir bayramlaşma trafiği içinde olacağını gösteriyor.

Hatırlanacağı üzere geçmiş bayramlarda muhalefet tarafından AK Partili olmayan Belediyeler ve yerleşim yerlerine ziyarette bulunmadığı için eleştirilen Bakan Eroğlu, bu bayram hemen hemen tüm ilçe ve Belediye Başkanlıklarını ziyaret ederek bayramlaşmaya özen göstereceği görüldü
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ilk olarak Kurban Bayramının ikinci günü olan 17 Kasım Çarşamba günü İstanbul’dan Ankara’ya gelecek. Bakan Eroğlu saat 13.00’de karayolu ile Afyonkarahisar’a ulaşacak. AK Parti İl Başkanlığı’nda ki bayramlaşma törenine katılacak olan Bakan Eroğlu diğer milletvekilleriyle birlikte beş artı bir müjdeyi kamuoyuna duyuracak. Toplantı akabinde memleketi Şuhut ilçesine hareket edecek olan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, burada hemşehrileriyle bayramlaşacak. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı’nın 3. günü olan 18 Kasım Perşembe gününde memleketi Şuhut ilçesinden Emirdağ’a sabah saat 9.30’da hareket edecek. Emirdağ ilçesindeki bayramlaşma akabinde Emirdağ Devlet Hastanesi Ömer Halaç Diyaliz Ünitesi’nin açılışını yapacak Bakan Eroğlu buradan Bolvadin ilçesine giderek buradaki bayramlaşma programını gerçekleştirecek. Aynı gün öğleden sonra Sultandağı ilçesine gidecek olan Bakan Eroğlu ve beraberindekiler Sultandağı halkı ile bayramlaşacaklar. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, aynı günün akşamı Çay ve Çobanlar ilçelerinde düzenlenecek bayramlaşma programlarına katılacak. Kurban Bayramının son günü olan 19 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Dinar’lılarla bayramlaşacak olan Bakan Eroğlu sırasıyla; Evciler, Kızılören, Sandıklı ve Hocalar ilçelerinde organize edilecek bayramlaşma törenlerine katılacak. 20 Kasım Cumartesi günü Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, saat 10.00’da Sinanpaşa ilçesinde başlayacağı bayramlaşma ve ziyaret programına; İhsaniye, İscehisar ve Bayat ilçelerinde devam edecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti