Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baraj Etabı ikinci devresi başladı

Türkiye Voleybol Ligi’nde kalmak
Baraj Etabı ikinci devresi başladı

Türkiye Voleybol Ligi’nde kalmak için mücadele eden 4 takım Afyonkarahisar’da yarışıyor. Baraj etabı ilk devresinde toplamda 6 maç yapılmış, 6 maç sonunda Jeopark Kula Belediyespor 33.150 puan alırken, İnegöl Belediyespor, 33.050 puan almıştı. İkinci devrenin başladığı Baraj Etabı ilk maçında Jeopark Kula Belediyespor ile TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik karşı karşıya geldi. Maçı rahat oyunla 3-0 kazanan Kula Belediyespor hanesine 3 puan daha yazdırmayı başardı. 36.150 puana ulaşan Kula Belediyespor’un bir maç fazlası bulunuyor.
Maça hızlı başlayan Kula Belediye ilk sette rakibinin üzerinde kurduğu baskı ile ilk seti 18-25 kazanmayı başardı. 1-0
İkinci sette Gümüşhane Torul oyundaki etkisini artırmak istese de Kula Belediye yine üstünlüğü ele alarak rakibinin direncini kırdı. Setin sonunda 18-25 ile kazanan Kula Belediye 2-0 öne geçti.
Üçüncü sette iki seti kaybeden Gümüşhane Torul pek bir varlık gösteremedi ve Kula Belediye bu seti de rahat kazandı. 15-25 son seti de kazanan Kula maçı da 3-0 kazandı.
BEŞİKTAŞ İLK MAÇTA MÜCADELEYİ KAYBETTİ
Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılan Baraj Etabı maçlarının ilk devresinde ilk maçında İnegöl Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Beşiktaş’ın ligden düşmesi kesinleşmişti. Prestij maçlarına çıkacak olan Beşiktaş, Baraj Etabı ikinci devresi ilk maçında yine İnegöl Belediyespor ile tekrar karşı karşıya geldi. Müsabakalarda iddiası kalmayan Beşiktaş son maçta da pek varlık gösteremedi ve maçı 3-0 kaybetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti