Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarı, zorluklarla mücadele sanatıdır – Kocatepe Gazetesi

Ödüllü otomobil tasarımcısı Erbakan
Başarı, zorluklarla mücadele sanatıdır

Ödüllü otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü (UTF) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.
Söyleşide hayatından anekdotlar aktaran Erbakan; bugünlere nasıl geldiğini, deneyimlerini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Erbakan, çok büyük imkânsızlıklarla ve zorluklarla mücadele ettiğini ancak hiçbir zaman mazeret uydurmadığını belirterek, mazeretin insan hayatında söyleyebileceği en büyük yalan olduğunu kaydetti. Erbakan, başarının zorluklarla mücadele etme sanatı olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:
“İnsanlar hayaller kurmalı ve bunları mutlaka gerçekleştirmelidir. ‘Daha iyisi’ varken ‘iyi’nin hiçbir hükmü yoktur. Balı iyi olanın sineği Bağdat’tan gelirmiş. Kendinizi geliştirebileceğiniz, farklı fikirleri uygulayabileceğiniz işlerde çalışmalısınız ve sabretmelisiniz. Maddiyatın peşinde olursanız rol model olmanız çok zor. Maddiyat sizi hayallerinizden uzaklaştırabilir. Asıl zenginlik rol model zenginliğidir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti