Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Sergide Yok Yok!

Türk Anneler Derneği Şubesi’nin geleneksel yıl sonu sergisi açıldı. 10 Mayıs Cuma akşamına kadar ziyarete açık olan sergide birbirinden özel el ürünleri sergilenecek

Türk Anneler Derneği Şubesi’nin

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nın Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği el becerisi kurslarının gelenekselleşen yıl sonu sergisi bugün derneğin bulunduğu Özel İdare İş Hanı 2’inci katta açıldı.

SERGİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Serginin açılış kurdelesini; Afyonkarahisar İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey, Türk Anneler Derneği Şube Başkanı Zuhal Sarısu birlikte açtılar. Sergiye Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Onursal Başkanı Hacı Seviye Özsoy, dernek üyeleri, çok sayıda davetli, usta öğretici ve kursiyerler katıldılar.

Bu Sergide Yok Yok!

BURSİYERLERE KATKI OLACAK SATILIK ÜRÜNLER VAR

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Zuhal Sarısu, Kocatepe takipçilerine yıl sonu sergisi hakkında bilgi verdi. Başkan Sarısu, şöyle konuştu: “Derneğimizle Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle bir eğitim öğretim dönemi boyunca yapılan kurslarımızda hazırlanan el işlerinin yıl sonu sergisini açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her yıl bir yıl boyunca kurslarımızda hazırlanan ürünleri Mayıs ayında açtığımız yıl sonu sergisiyle sergiliyoruz. Dört ayrı kursumuzda dört hocamızın eğitmenliğinde kursiyerlerimizin ortaya koyduğu çalışmalar var. Takı tasarımı, dikiş, nakış ve tel kırma kurslarımızda hazırlanan çalışmaları geleneksel Mayıs ayı yıl sonu sergimizle beğeniye sunuyoruz. 6 Mayıs Pazartesi günü açılan yıl sonu sergimiz 10 Mayıs Cuma akşamına kadar 10.00-18.30 arasında ziyarete açık olacak. Sadece teşhir edilen çalışmaların yanı sıra dernek olarak bursiyerlerimize burs verme amacıyla satışa sunulan ürünlerde mevcuttur. Bu kapsamda dernek yönetim kurulu üyelerimizin günlük kullanıma uygun şekilde hazırladıkları eski yöresel göyneklerimizde mevcuttur. Günlük kullanım, hediye ve çeyizlik el emeği göz nuru çalışmalara ihtiyaç duyanları mutlaka sergimizi ziyarete bekliyoruz.”

Bu Sergide Yok Yok!

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti