Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’de Gazze’ye Destek Çadırları Kuruldu

AKÜ’de Gazze’de yaşanan insanlık dramı, soykırım ve zulme karşı “Gazze’ye Destek Çadırları” kuruldu

AKÜ’de Gazze’de yaşanan insanlık

AKÜ’de Gazze’ye Destek Çadırları KurulduAfyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) Gazze’de yaşanan katliamlara tepki ve başta ABD üniversiteleri olmak üzere dünya genelindeki üniversitelerde İsrail karşıtı eylemlere destek olmak için “Gazze’ye Destek Çadırları”  kuruldu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üniversite öğrencilerinin öncülüğünde İnsani Yardım Derneği (İHH) ve Uluslararası Öğrenci Birliklerinin desteklediği eylemler bir hafta kadar sürecek. Bir haftalık süre içinde çeşitli etkinliklerlerinde düzenleneceği eylemler AKÜ ANS Kampüsü Barış Manço Etkinlik Alanında devam edecek.

AKÜ’de Gazze’ye Destek Çadırları Kuruldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grup adına açıklama yapan AGD Üniversite başkanı Özcan Çelik, şunları kaydetti: “Başta Gazze olmak üzere tüm Filistin topraklarında yaşayan zulümler bitinceye kadar bu mücadelelerimiz sürecektir. Gazze meselesi artık Müslümanların meselesi olmaktan çok bütün insanlığın bir mesele haline gelmiştir. Gazze meselesi önceden Müslümanlar’ın meselesiydi. Ama bu soykırım öyle bir hal aldı ki Gazze meselesi artık bütün insanlığın ortak meselesi oldu. Yaşanan bu soykırımı biz gençler durduracağız. Yeryüzünde sadece Gazze’de değil, Doğu Türkistanda, Hindistan’da, Bangladeş’te ve daha onlarca yerde soykırımlar var. Allah’ın izniyle dünyadaki bütün zulümleri biz gençler durduracağız. Aklı hür, vicdanrı hür gençler olarak, bin yıl tüm dünyaya adalet götüren şanlı ecdadın torunları olarak söylüyoruz. İsrail bir terör örgütüdür. Bu terörist yapının gerçek yüzünü bizim gibi genç olan dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan milyonlar gördü. Eylemlerimize destek için tüm genç kardeşlerimizi bekliyorum.”

AKÜ’de Gazze’ye Destek Çadırları Kuruldu

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti