Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başbakan’a “İcra Daireleri” sorusu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Başbakan’a “İcra Daireleri” sorusu

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Atilla Kart, Afyonkarahisar’da açılan 6’ncı İcra Dairesi açılışından yola çıkarak soru önergesi verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, “Basına yansıyan haberlere göre; Afyonkarahisar’da 6. İcra Dairesi açılmıştır. Açılışa Vali ile birlikte, Devlet protokolü de katılmıştır. Haber, ‘sanki fabrika açıyorlar’ başlığıyla sosyal medyada yer almıştır. Anlatımı yapılan bu haber; AKP’nin, kamu yönetimi anlayışındaki sakatlığı ve sosyal anlamda da trajediyi göstermektedir. Vatandaşın yoksullaştığını, ekonominin işlemez hale geldiğini gösteren bu tablo, aslında 11 yıllık AKP iktidarının her anlamda iflasını gösteren bir ibret belgesidir” dedi.
SAYI KAÇTI, KAÇ OLDU?
İcra Daireleri’nin hızla arttığını belirten Kart, “İktidarın uyguladığı ekonomik politikalar sonucunda, İcra Dairelerinin sayısının hızla arttığı bilinmektedir. Ancak bu tablonun, sosyal anlamda vahametini kavrayamayan duyarsız ve sorumsuz bir devlet yapısı ortaya çıkmıştır. vahşi kapitalizmin acımasız ve duyarsız temsilcileri, iktidar eliyle devlete egemen olmuştur” ifadelerini kullandı. Kart, “1.Ocak 2003 tarihinde Türkiye’de mevcut İcra Daireleri sayısı neydi? Bugün itibariyle mevcut olan İcra Daireleri sayısı nedir?” diye sordu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti