Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın iyi başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu’nun düzenlediği Cumhuriyet
Basın iyi başladı

Afyonkarahisar Barosu’nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ilk maçları yapıldı. Spor Kompleksi’ndeki yan sahalarda oynanan Turnuvaya Barospor, Basınspor, Üniversitespor, Masterlerspor ve Katipspor olmak üzere 5 takım katılıyor. İlk gün Basınspor, Masterlerspor ile karşı karşıya gelirken Barospor, Katipspor ile mücadele etti. Üniversitespor ise ilk günü bay geçen ekip oldu.
İlk gün maçlarında Basınspor ile Masterspor arasındaki karşılaşma büyük heyecana sahne olurken, 30’ar dakikadan iki devreli oynanan mücadeleyi 5-3 kazanan Basınspor oldu.
Maça hızlı başlayan Masterspor oldu. İlk dakikalarda etkili ataklar yapan Masterspor bulduğu pozisyonlarda Basınspor’un kalecisi Fatih’i geçmekte zorlandı. Maçın 24. dakikasında araya atılan topla kaleci Fevzi ile karşı karşıya kalan Mustafa Kılınç, kalecinin solundan topu filelere gönderdi. İlk yarı Basınspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ YARIDA GOL DÜELLOSU YAŞANDI
İkinci yarıya hızlı başlayan Basınspor oldu. Masterspor’un kullandığı kornerde hava topunda kontrolü sağlayan Kaleci Fatih attığı uzun pasla Hüdayi’yi buluşturdu. Defansın arkasında topla buluşan Hüdayi kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderen isim oldu. Basınspor bulduğu golün ardından Gürani ile iki gol daha buldu ve fark 4’e çıktı. Gerçekleşen Masterspor atağında kazanılan penaltı gole çevrildi ve Masterspor karşılaşmanın son 10 dakikasında farkı üçe indirmeyi başardı. Basınspor’un geliştirdiği atakta Gürani’nin çektiği şutu kaleci Fevzi’den döndü. Topun kontrolünü sağlayan Hüdayi farkı tekrar dörde çıkardı. 5-1
Son bölümde gol için iyice baskısını artıran Masterspor atağında Hasan’a çarpan top kaleci Fatih’i kontrpiyede bıraktı ve Masterler farkı tekrar üçe indirdi. Ardından bir penaltı daha kazanan Masterspor skoru 5-3’e getirdi.
Gelişen ataklarda başka gol olmayınca Basınspor maçtan 5-3 üstün ayrıldı.
LİDER BAROSPOR OLDU
Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ikinci maçında ise Barospor ile Katipspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan Barospor maçın sonuna kadar üstünlüğünü kaptırmadı. Maçı da 5-1’lik farklı skorla kazanan Barospor ilk gün oluşan puan durumunda 4 gol averajı ile liderliği ele aldı.
Turnuvanın ikinci gün maçları bugün oynanacak. İlk günü 3 puanla tamamlayan Basınspor ve ilk günü bay geçen Üniversitespor ile karşılaşacak. Barospor ise Masterlerspor ile mücadele edecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti