Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çöl, Vali Çiçek’in elinden ödül aldı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, “Teknolojik Jeotermal Sera Projesi” ile Kent&Başkan Dergisi tarafından ödüllendirildi. Yurt genelinde hatırı sayılır bir oy ile yarıştığı kategoride birincilik ödülüne layık görülen Çöl, ödülünü Afyonkarahisar’ın eski Kayseri’nin mevcut Valisi Gökmen Çiçek’in elinden aldı

 

Kent&Başkan Dergisi her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği yarışmada bu yıl Türkiye genelinde online anket sistemiyle başarılı Belediye Başkanlarını belirledi.
Yarışmada projelerde yerel kalkınma ve işbirliği kategorisinde “Teknolojik Jeotermal Sera Projesi” ile Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ödüle layık görüldü. Yurt genelinde hatırı sayılır bir oy ile yarıştığı kategoride birincilik ödülüne layık görülen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Teknolojik Jeotermal Sera Projesi” ödülünü, Afyonkarahisar’ın önceki dönem Valisi olan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in elinden aldı.
Çöl ödül hakkında şunları söyledi: “Kent-Başkan Dergisi’nin Türkiye genelinde düzenlendiği yarışmada en büyük ödül Sandıklı’mıza verildi. Bu ödülünün haklı gururunu duymaktayız. Üretim, istihdam, ihracat, çevre kategorilerinde sağladığımız katma değer ile birincilik ödülüne layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için önceki Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in elinden ödülümüzü almak ayır bir anlam taşıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti