Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çöl’den SMA hastası bebeğe destek

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, SMA hastası 22 aylık Azra Güngör’ün tedavisi için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi

 

Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı İlçesi’nin 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açılan yardım standını ilk gün ziyaret ederek Azra bebek ve ailesine destek verdi.
Başkan Çöl, Afyonkarahisar Valiliği izniyle başlatılan yardım kampanyasına Azra bebeğin kurtulması için maddi manevi, elden gelen desteği vereceklerini belirterek, “Azra kızımız için sosyal medyada yapılan yardım kampanyasını gördüm. Çok dikkatini çekti. İnşallah yardım severlerin desteğiyle tedavi için ihtiyaç duyulan paranın toplanacağına inanıyorum. En kısa zamanda kızımızın sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.” dedi.
Azra bebeğin babası Hakan Güngör, Sandıklı İlçesi hayırseverlerinden kızının hastalıktan kurtulması için açılan yardım kampanyasına destek talep ederek, “Hayırsever hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Kızımı bu hastalığın pençesinden kurtarmak için Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’den destek istedim. Sağ olsun bu konuda kendisinden her türlü desteği gördüm. Bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti