Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başkan Seçilirsem Herkesi Kucaklayıcı Yönetim Anlayışında Olacağım”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, “Belediye Başkanı seçilmem halinde herkesi kucaklayıcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğim.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Karaçay Malkar Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini yönetici ve üyelerini dernekte ziyaret etti. Ziyarette, İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnunuyeti dile getiren Karaçay Malkar Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayhan Akpınar, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, siyasilerin sivil toplum kuruluşları ile kuracağı sağlıklı ilişkilerin sorunların çözümüne ve ihtiyaçlarnı karşılanması açısından önem taşıdığını belirtti. İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, “Belediye Başkanı seçilmem halinde herkesi kucaklayıcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğim. Tüm kesimleri ayırmaksızın kucaklamak, sorunları çözmek bizim görevimiz olacaktır.” dedi. Ziyaret, Milletvekili Olgun ve Belediye Başkan adayı Yağcı’ya sembolik bir Kafkas Kalpağı hediye edilip, günün anısına çekilen fotoğrafla tamamlandı.

“Başkan Seçilirsem Herkesi Kucaklayıcı Yönetim Anlayışında Olacağım”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti