Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbol takımında yeni dönem

HDI Sigorta Afyon Belediyespor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Arslan, takımı ligde tutmak için savaşacaklarını ifade etti

ING basketbol Süper Ligi ekiplerinden HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı yeniden yapılanma sonrasında tanıtım ve tanışma toplantısı düzenledi. Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait AFBEL Termal Otel’de düzenlenen toplantıya Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, HDI Sigorta Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Arslan, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Sami Çetinaktı teknik heyet, sporcular katıldı. Rahatsızlığı bulunan Korhan Aydanarığ ise etkinliğe katılmadı.
“SON MAÇA KADAR SAVAŞACAĞIZ”
Toplantıda konuşan HDI Sigorta Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Arslan, kulübü devralırken büyük sorunlar yaşadıklarının altını çizdi. Başkan Arslan, Perşembe akşamı kulübü devraldıklarını, Cuma günü yerli transfer döneminin son gününe denk geldiğini, yarım saat gibi bir sürede transferin yapılabildiğini söyledi. Yabancı transferlerde 3 oyuncunun NBA’den geldiğini, oyuncuların Amerika’dan gelme sürecinin vakit aldığını anlatan Başkan Arslan, “İnşallah bundan sonrası iyi olacak, bakacağız, yani savaşıyoruz. Geldiğimizden beri kayıplar da yaşadık ama son maça kadar kesin bir şey varsa savaşacağız. Sabah 8’e kadar çalıştığımız zamanlar oluyor. Buraya gelene kadar bu kadar sıcak karşılanacağımızı beklemiyorduk. Burada bizi buranın insanı gibi karşıladınız. Sayın Valimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
“BELEDİYE OLARAK BASKETBOL TAKIMIMIZA DESTEK VERMEYE GAYRET SARF EDİYORUZ”
Afyon basketbolu seviyor sloganı ile yola çıktıklarında salonda tüm maçların tıklım tıklım izlendiğini, bu seneki kur dalgalanmasından dolayı istedikleri verimi alamadıklarını ifade eden Başkan Zeybek, “Cömert Bey ile yollarımızı ayırma durumu hasıl oldu. Sağolsun Abdulkadir Bey ile görüşmeler sağlandı. İyi bir izleyici kitlesine sahip Afyon, elit bir seyirci kitlesi var. Bir çok kulüp, ‘Fenerbahçe bile İstanbul’da maçlarını oynarken salonu dolduramazken Afyon’da salon her maçta full doluyordu. Ondan dolayı bugüne kadar olduğu gibi Belediye olarak basketbolu takımımıza destek vermeye gayret sarf ediyoruz. Arkadaşlarımızla görüşmeler yaparak yola devam etme kararı aldık. Bu sene ligde kalınca önümüzdeki yıl çok daha farklı bir basketbol izleyeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
“AFYONLU OLMAK AFYON
İÇİN BİR ŞEY YAPMAKTIR”
Yönetimin devraldığı günü yeni bir milat kabul ettiğini ifade eden Vali Gökmen Çiçek, “Gerçekten yeni bir milat. Biz Afyon’u sadece eğitimde tarımda değil her alanda iddialı şehir dediğimiz Afyon’u her alanda en üst sırada olmasını istemiştik. Afyonlu olmak Afyon’da doğmak değildir. Afyonlu olmak Afyon için bir şey yapmaktır. Bu yüzden kulüp yönetimimiz bu yüzden Afyonlu’dur. Belki ligden düşebiliriz, belki kalamayabiliriz ama kanımızın son damlasına kadar savaşacağız diyor. Bu benim için çok önemli. Karakterli sporcular getirdiler. Arkadaşlarımızın üzüntüsünün bizden 10 kat olması ayrı bir mutluluk” dedi.
Törenin sonunda Kulüp Başkanı Arslan ve oyuncuların imza töreni gerçekleşti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti