Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediyecilik liyakat, ahlak ve insan işi”

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar
“Belediyecilik liyakat, ahlak ve insan işi”

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir partide düzenlediği basın toplantısında projeleri hakkında bilgi verdi. Uğurlu ve partililer 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okuduktan sonra şehitlerin ruhuna ithafen Fatiha Suresi okudular.
“MAHALLE MECLİSLERİ KURACAĞIZ”
SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle andıklarını söyledi. Uğurlu, Yönetim anlayışı, mali destek programı, ulaşım ve trafik ağları, doğaya ve çevreye planlarla geçmişten aldıkları birim ve tecrübeleri içeren geleceğe yön verecek olan büyüklerle ilgili olduğunu belirttiği projelerini açıkladı. Söze “Dürüst olmak gerekirse” diye başlayan Uğurlu, “Halk Meclisleri Projemizle istişare de bereket vardır anlayışıyla şehrimizin sorunlarını lokal olarak tespit edip onları çözüme kavuşturmak için Mahalle Meclisleri kuracağız.” dedi.
“AKILLI DİREKLERLE ÜCRETSİZ İNTERNET”
Mali Destek Projeleri adı altında topladığı çalışmalardan söz eden Uğurlu, “Esnafın Giderlerini Azaltma Projemiz ile küçük esnaf ve işletmelerin, ruhsatlandırma, reklam (tabela) vergisi, su giderleri düşürülüp, zora düşen esnafımıza destek gayretinde olacağız. Esnaf Masası ve Esnafa Destek Projesi doğrultusunda da Belediye bünyesinde Esnaf Masası kuracağız. Hiçbir nedenle halkımızdan Belediye’ye zorla bağış alınmayacak. Kamu Kurum Binalarını Şehir Dışına Taşıma Teşvik Projesini uygulayacağız. İnteraktif Güvelik Projemiz doğrultusunda Parklar ve Sosyal Alanlara MOBESE Projesini hayata geçireceğiz. Akıllı Direk Projemizle vatandaşlarımıza ücretsiz internet bağlantısının yanında aynı anda 6 kişi telefonlarını şarj edebilecek.” diye konuştu.
“AFJET’İ YAYGINLAŞTIRACAK
PROJEMİZ VAR”
Afyon’u Sev-Yeşili Koru Projeleri üst başlığında; AFJET’in Yayılma Projesi olduğunu belirten Uğurlu, “AFJET’in her bölgeye yayılması için çalışma yapacağız. Enerji Verimliliği ve Alternatif Enerji Projemizle güneş, rüzgâr vb. alternatif enerji kaynaklarını sokak ve park aydınlatmaları için kullanılması için çalışma yapılacaktır. Çevreye duyarlı ve enerji tüketimi azaltılmış binalar oluşturacağız. Kimsesiz Küçük Dostlarımız-Hayvan Severler Parkı Projesi kapsamında aç, susuz başıboş hayvan bırakmayacağız. Soğuk kış günlerinde sıcak yaz döneminde hayvanlarımıza sahip çıkacağız. Havyan Severler Parkı inşa edeceğiz. Afyonkarahisar Kalesi ve Çevresine özel bir projemiz olacak. İçerisinde yenilenebilir enerji sistemleriyle, insan ile doğa arasında bir denge kurulacak Ekopark Projemizi yapmak niyetindeyiz. Bilim ve Teknoloji Parkları Projemizi de uygulayacağız.” şeklinde konuştu.
“HESABI HER ZAMAN
RABBİMİZE VERECEĞİZ”
Büyüklerimize Özel Projeler başlığında bilgi ve tecrübe sahibi büyüklerden oluşan “Şehrimizin Bilge İnsanları Projesi”ni hayata geçireceğini aktaran Uğurlu, “İnşallah Emekli ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi kuracağız. Yaşlı büyüklerimize özel hizmet verecek olan Hürmet ve Şefkat Evi de projelerimiz arasındadır. Emekliler için Hobi Tarım ve Kümes Hayvancılığı Projemiz de var. Belediyecilik; Liyakat, adalet, ahlak ve insan işidir. 50 yıllık bir davanın bin 400 yıllık hassasiyet anlayışına sahip olan ve Belediye Başkanlığına talip olmuş birisi olarak verdiğimiz her sözün arkasında duracağımıza geçmişte ki gibi bugünde ve yarında yapacağımız tüm işlerde Âlemlerin Rabbine hesap vereceğimizin bilinci içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti