Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİK’te gazete temsilci seçim süreci başladı

Basın İlan Kurumu (BİK)

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri temsilcilerinin seçim süreci başladı

 

Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan, Şevket Erzen tarafından yapılan ortak açıklamada BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri temsilci seçim süreci hakkında detaylı bilgi verildi.
“KURUMUN YÜZÜ ANADOLU’YA DÖNMÜŞ DURUMDA”
Açıklamada, “Bugüne kadar seçimlere Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen olarak birlikte aday olduk. Bu dönem ise yeniden aday olmayarak, bayrağı yeni dostlarımıza devretmeye karar verdik. Bu süreçte bizlere özveriyle destek oldunuz, bizimle kader birliği yaptınız, her seçimden başarıyla çıkmamızı sağladınız. Öncelikle hepinize tek tek şükranlarımı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizden aldığımız emaneti genel kurul ve diğer kurullarda layıkı ile temsil etmek için vargücümüzle çalıştık. Ne mutlu ki geldiğimiz noktada Kurum’un yüzü Anadolu’ya dönmüş bulunmaktadır. Bu başarıdaki en büyük pay size aittir. Zira her aşamada sizinle irtibat içinde olduk. Sizlerin görüş ve önerilerini ilgili platformlara taşıdık. Ne mutlu ki son Genel Kurul’da arkadaşlarımızın katılım ve desteği ile alınan karar gereği Resmi İlan Fiyat Tarifesi yüzde 100 artışla Sayın Cumhurbaşkanı’nın onayından geçmiş bulunmaktadır. Camiamız için hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.
“YENİ SEÇİM SÜRECİ HAYIRLI OLSUN”
Ortak açıklama şu ifadelerle tamamlandı: “Son olarak Kilis’te yaptığımız Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Kurulu toplantımızda yeni adaylarımızı belirledik. Erdoğan Erişen, Mehmet Ergün ve Tahir Gülebak, TGK’nın Anadolu Gazete Sahipleri temsilcisi adayları olarak oybirliği ile belirlendi. Daha önce olduğu gibi bu seçim sürecinde de şeffaf, dürüst ve bizlere yakışır bir çalışma sergileyerek arkadaşlarımızın seçimi kazanacağına yürekten inanıyoruz. Bizlere verdiğiniz desteği arkadaşlarımızdan esirgemeyeceğiniz inancıyla, yeni seçim sürecinin hepimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti