Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilardo severler turnuvada buluştu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bilardo severler turnuvada buluştu

30 Ağustos Zafer Kupası Bilardo Turnuvası Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda yapıldı. 15 bilardo severin katıldığı turnuva dün geç saatlerde tamamlandı

30 Ağustos Zafer Kupası Bilardo Turnuvası Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda 15 katılımcıyla gerçekleştirildi. 15 kişinin eşleştirildiği ve 7 maçın yapıldığı ilk turda kazanan ikinci tura yükseldi. İlk turu bay geçen Abdülkadir Ünal ikinci turda turnuvaya dahil oldu. İki üçüncünün bulunduğu turnuvanın finalistleri Enver Mut ve Abdülkadir Ünal oldu. Yarı finalde rakiplerine mağlup olan Harun Yağıcı ve Mahmut Yılmaz üçüncü oldu. Beraberlik anında ise penaltı atışı yapılacak olan müsabakada şuana kadar hiç beraberlik yaşanmazken derece elde eden 1., 2. ve 3. olan bilardo severlere turnuva adına kupa verilecek.
Turnuva başlamadan önce turnuvanın iptali gündeme geldi ve bilardo severlerin isteği üzerine turnuva başladı.
Turnuva hakkında bilgi veren Bilardo İl Temsilcisi Alaattin Çevirim, “30 Ağustos Zafer Kupası Bilardo Turnuvası’na 15 kişi katıldı. 35 sayı maratonda oynanan turnuvanın katılım ücreti 20 liraydı. Dereceye girenlere kupa verilecektir. Turnuvanın kuralları arasında beraberlik hakkı vardır ve beraberlik sırasında penaltı atışları yapılacak. Şuana kadar hiç beraberlik yaşanmadı.” ifadesine yer verdi.
Dün akşam geç saatlere kadar süren 30 Ağustos Zafer Kupası Bilardo Turnuvası final maçının detayları yarın gazeteniz Kocatepe’nin spor sayfasında yer alacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti