Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgi Evi öğrencileri ödülleri kaptı

Afyonkarahisar Belediyesi ve Hayrat Vakfı iş birliği ile Şehit Sami Çifci ve Harbiş Bilgi Evi yaz okulların da eğitim gören öğrenciler sertifikalarını, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in elinden aldı.

Afyonkarahisar Belediyesi ve Hayrat

Sportif aktivitelerden, dini eğitimlere kadar pek çok kursun yer aldığı Bilgi Evleri çocukların vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in önem verdiği  sosyal projelerden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk ve gençlerin eğitimine bu yaz sezonunda da destek verildi.

Birbirinden farklı eğitim programlarıyla çocukların eğitimine katkı sağlayan Bilgi Evleri’nde yaz okullarına katılan öğrenciler, kapanış töreninde buluştu.

Yine sezon boyunca düzenlenen bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin de ödüllendirildiği törene, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hayrat Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Koordinatörü Emre Giriş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Harbiş Mahalle Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, öğretmenler, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ OLDU”

Göreve geldiği günden bu yana çocukların eğitimine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Göreve geldiğimiz andan itibaren eğitime desteğimiz hep önceliğimiz oldu. Bilgi evlerimizde çalışma yapan kardeşlerimize öğrencilerimize ne yapsak azdır. 4 bilgi evimizde 3 bine yakın öğrencimiz kurs gördü. Hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Onlar talep ediyor bizde vesile olmaya gayret gösteriyoruz. Niyetimiz milli manevi değerlerine haiz gençler yetiştirebilmek. Böyle bir çağda bu yavrularımıza sahip çıkabiliyorsak ne mutlu bizlere… En büyük kazancımız bu.” dedi.

“BİZİ HİZMETKÂR OLARAK GÖRMENİZİ ÖZELLİKLE İSTİYORUM”

Gençlere ve çocuklara yapılan hizmetin önemine dikkat çeken Zeybek, “Belediyenin görevi yol, asfalt, kaldırım yapmak, sosyal faaliyetlerde bulunmak ama bana göre unutulmayacak en büyük hizmet, insanımıza, çocuklarımıza, gençlerimize yapılan hizmetlerdir. Güzel ülkemize yani geleceğimize sahip çıkacak gençlerimizin yetişmesine sizler vesile oluyor, gayret sarf ediyorsunuz. Bizler de sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Bizi bir Belediye Başkanı olarak değil hizmetkâr olarak görmenizi özellikle istiyorum. Cenab-ı Hak çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini bahtını açık etsin. Sizler talep edin biz her daim 7 gün, 24 saat sizlerin emrindeyiz. Cenab-ı Hak bizleri bu yolda hizmet etmekten, hizmete vesile olmaktan alıkoymasın diyor çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti