Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir dip dalga var ve onu net olarak görüyorum”

İYİ Parti Milletvekili aday

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, parti üyeleriyle iftar yaptı. Arabacı, “Ben de kafamdaki ve kalbimdeki siyaset çizgisine çok uygun olduğu için İYİ Partide’yim.” dedi.

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. iş insanı Mustafa Enis Arabacı termal bir otelde 1300 kişilik bir iftar programı düzenledi.
“KORKU TOPLUMU HALİNE GELMİŞİZ”
Dr. Mustafa Enis Arabacı, mübarek Ramazan akşamında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arabacı, “Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah. Burada çok güzel bir tablo var. Gerçekten biz büyük bir aileyiz. Büyük İYİ Parti ailesi hep birlikteyiz. Birbirinden kıymetli aday adaylarımızda aramızda. Ne güzel hep birlikteyiz. Ben saha gezilerimde ve görüşmelerimde de şunu fark ettim. Bu büyük aile çok dolu, kültürlü, birikimli, samimi bir insan kaynağına sahip. Ben diyorum ki Bu ekiple her mücadeleye girilir. Bu ekiple her mücadele kazanılır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Maalesef Türkiye artık yönetilemiyor, maalesef devletimiz son olarak büyük deprem felaketinde gördüğümüz gibi o çok güvendiğimiz reflekslerini kaybediyor, insanlarımızda yaygın bir mutsuzluk hakim, kimse geleceği öngöremiyor ve geleceğe güvenle bakamıyor, her gün milleti millet yapan duygularla ve sinir uçlarıyla oynanıyor. Değerlerimiz erozyona uğruyor. Artık bize yeni bir siyaset lazım, artık ülkemize İYİ parti ve kadroları lazım. Artık ‘Durun kalabalıklar bu cadde çıkmaz sokak’ diye haykırmamız lazım. Daha yeni bir siyasetçi olarak saha çalışmalarımda tespit ettiklerim aslında memleketimizin ne halde olduğunu bizlere gösteriyor. Birincisi yaygın bir mutsuzluk, umutsuzluk ve gelecek kaygısı var. İkincisi hayat pahalılığı insanları çaresiz bırakmaya başlamış üçüncüsü işsizlik ve istihdam sorunu çok büyük boyutlara ulaşmış, dördüncüsü korku toplumu haline gelmişiz. İnsanlar partiye gelirse çoluğu çocuğunun işe giremeyeceğinden, telefonda konuşmaktan ve birçok şeyden çekiniyorlar.” dedi.
“İYİ PARTİ CESURLAR HAREKETİ”
“Açık söylemek gerekirse siyasetin dışındayken korkunun bu denli yaygın ve büyük olduğunun farkında değildim.” diyen Arabacı, “Genel Başkanımız liderimiz Sayın Meral Akşener’in söylediği gibi ‘Demirden korkan trene binmez.’ sözü tam da bu durumu anlatıyor. Şimdi daha iyi anlıyorum neden İYİ Partiye ‘Cesurlar Hareketi’ denildiğini. Ben saha gezilerimde ve görüşmelerimde de şunu fark ettim. İnsanlarımızın duyguları ve sinir uçlarıyla oynanıyor. Değerlerimiz erozyona uğradı. Saha çalışmalarımda tespit ettiklerim aslında memleketimizin ne halde olduğunu bizlere gösteriyor, söze gerek yok. Sizlere minnettarız. Helal olsun size. Beşincisi halkımız milletvekillerini sadece seçim döneminde gördüğünü, ulaşamadığını çok yansıtıyor. Anadolu insanı boş konuşmaz, onlara çok kulak vermeliyiz. Halkı dinlemeyen halktan kopar diye düşünüyorum. Son olarak da bir dip dalga var onu net olarak görüyorum. Tekrar söylüyorum bir dip dalga var onu net olarak görüyorum. Bana diyorlar neden İYİ Parti’ye geçtin. Ben de kafamdaki ve kalbimdeki siyaset çizgisine çok uygun olduğunu söylüyorum. Bu çizgi ne? Biz kimiz? Biz; Türkiye Cumhuriyeti’nin devleti ve kurumlarıyla yozlaşmasını, içinin boşaltılmasını, Cumhuriyet değerlerinden uzaklaşılmasını istemeyenleriz. Biz; Vatan- Millet- Bayrak derken hiçbir hesap yapmayanlarız. Biz; Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda olanlarız. Onun devlet ve millet şuurunun ve gelecek vizyonunun gerçek takipçileriyiz. Biz; Demokrasi ve Millet iradesinin mutlak üstünlüğünü savunanlarız. Egemenliğin hiçbir kimseye, zümreye, sınıfa bırakılamaz olmasını kayıtsız ve şartsız savunanlarız. Biz; İnanç, ibadet ve ifade özgürlüğünü en net ve en samimi bir şekilde isteyenleriz. Hepimiz Elhamdülillah Müslümanız. Bizde imam var müezzin var din alimi var, şeyh yok mürit yok. Bizde İslamiyet var. Din istismarı yok. Biz Kadın erkek eşitliği ve kadın hakları konusunda çok hassasız. Liderimiz de bir kadın ve bu sorunları çözeceğiz. Biz; Sosyal Devlet anlayışına sahibiz. Kişinin sağlık, eğitim, barınma ihtiyaçlarının devlet tarafından kolaylaştırılması gerektiğine inanıyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti